Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yikildik...

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

said:
Ancalagan, 28 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
sevdim inandim 2 yila yakin bi süre inandim sevdim güvendim hata yaptiysam hiç bi erkegin yapamicagi manyakliklari yaptim sadece o sevsin diye ona ok bagliydim ama olmadi hayatta bulduum en degerli kizdi ama bi saniyede satti beni hemde önceki gün beni öptükten sonra tatilimizin ortasinda birakti.... Hayatinizi yasayin asik olamyun.

Hiiç kasmayacaksın, içkiye vur kafan rahatlar biraz boşalırsın.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=131544

oku bak...

yani zor evet,sevip kaybetmek,hayal kırıklığına uğramak. belki her zaman bir sevgili de olmaz bu,bir dost olur arkadaş olur...
hiç bir şey senden daha değerli değil,dünyada senin için en önemli şey kendin olmalısın,zaman zaman herkes bence kendini dünyanın merkezi olarak görmeli,çünkü herkesin hayatının tam ortasında yine kendisi var..
herşey elimizde değil,üzülmemeliyim deyip üzülmemek hiç kolay değil ama hiç kimse için haddinden fazla üzülmeye değmez...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben savundugum seyden vazgecmiyorum yane darkside fln :P 1 1h bana ymaz ama napalim bu manyak c1kt1 diye bütün k1zlar manyaktir demicem sonsuza dek böle olsada vazgecmem ama artik kimseye tam güvenemicem :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

aşk hede hödö hikaye,yalan diyenler, ya doğru dürüst aşık olmamışlar, ya da onlara aşık olan birisi hiç olmamış, bilmiyolar aşkın nası bişey olduğunu, aslında cinsellikten kaç kat üstün, anlamlı olduğunu, insanı en tepeye çıkarıp, en aşağıya da sürüklediğini gerçekten görmemişler/ yaşamamışlar. gözlerinizi açın arkadaşlar, daha güzel bi duygu yok![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crudgel_05, 29 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
en azından onun değer verdiği birşey olmuş en azından yaşadığının kanıtı olan birşey yapabilmiş!sonunda acı da olsa riski göze almış!ya sen?gününü gçirmek ve bir ''tüketici''olmaktan başka ne yapabildin de ahkam kesiyorsun dalga geçercesine?!!bence sen kendi derdine yan

Ne yapayım arkadaşım ben böyle düşünüyorum artık..

Buyur işte aşk dediğin bu mu? Elemanın 2 yıl boyunca yediği içtiği ayrı gitmemiş, ama kız bir kalemde silmiş onu.. Hele her çıktığı kızla aşık olan ve sonra arkasından hüngür hüngür ağlayan bir tip gibi olmaya hiç niyetim yok..(ancalagan hocam seni kastedmiyorum).. Kısaca yanacak bir derdim yok, kafam rahat..

said:
Ancalagan, 29 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Ben savundugum seyden vazgecmiyorum yane darkside fln :P 1 1h bana ymaz ama napalim bu manyak c1kt1 diye bütün k1zlar manyaktir demicem sonsuza dek böle olsada vazgecmem ama artik kimseye tam güvenemicem :(

Abi ne yapacakları hiç belli olmuor ki.. Nasıl emin olacaksın güvenip güvenemeyeceğinden?Gene tanışırsın tatlı bi kızla.. Bu kız bana hayatta yamuk yapmaz dersin.. Bi bakmışsın tarih tekerrür ediyor :(

Ama senin ibre yavaş yavaş darkside'a kaymaya başladı artık :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin kayiyo cunku cidden bu yapilmazdi ya insan biraz iyi seyleri yasardi güvenim gitti kizlara belki o kadar sevdimki onun gercek kisiligini hiç görmedim ve kendi kafamdaki mukemel insan olarka gördüm ve ona göre poh pohladim hatam buydu belkide cok fazla deger vermek cidden..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...