Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeşmede ilginçlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece saat 01:00 sularında çeşme - altınkum taraflarında 2 3 arkadaş yıldızları seyir ederken bir anda birşey oldu [yıldızlar kayıyordu surekli evet hergece oldugu gibi] bi anda bir çizgi şeklinde [havai fişek misali ancak yatay şekilde] alev rengi birşey parladı ve etraf bir anda sanki gündüzmüş gibi aydınlandı ve o alevden çizgi 3 5 saniye kaldı ve arından yavaşca silindi tepemizde gercekten cok hoş birgörüntüydü ancak ne oldugunu anlıyamadık benim gördüğüm şey sanki bir jet ucagının bir anda köklemesi gibi birşeydi :) tabii böyle birşey mumkunmu bilmiyorum kimisine göre ise o bir meteordu sizce neydi gören oldumu ? başka yerde rastlıyan oldumu??...
Mesaj tarihi:
Meteordur büyük bir ihtimalle. Yani yıldızlar kaymaya devam etmiş :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
bide aklıma bi kitab okumustum o geldi çanakkale şehitlerine die ordada bi bölümde böle bişi vardı tam adını hatırlamıyorum ama hava geceleyin bir anda aydınlanmıs ve böyle çizgi halinde bir yazı duaydı sanırım tam hatırlamıyorum sımdı arastırıcam onu
Mesaj tarihi:
über bi havaifişek de olabilir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
kuşadası'ndaki bir arkadaşım da bahsetti böyle bir şeyden.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
Normalde yildiz kayiyo dedigimiz seyler goktasi oluyo aslinda o senin gorduun gercek yildizmis ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
bir göktaşının atmosfere sürtünerek yanması[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Ya gerçektende Meteor mu yaa :( .. Çünkü Ben naklen gördüm tam dağlara bakıyordum ne kadar karanlık diye .. Bi anda Böle Mas Mavi,beyaz bi ışık oldu ben gözlerimi kıstım ... Tırstım girdim içeriye ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
itiraf ediyorum..o bendim :D

günlük süpermen işleri işte hayat kurtar demir kır bakır eğ deniz dondur özgürlük heykelini kurtar tsunamiyi durdur sonra eve gelince karın ilgi beklesin yataktada süper güçlerini kullann..oooo zor iş zorr[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ama gercekten cok deişik bi olaydı bi de böle bi baktım aydınlandı herkez arkama bakıo tırstım bende dedim noluo lan arkamda :D
Mesaj tarihi:
Uzaydaki bilimum daş , kaya bizim dünyamızın atmosferine girince yanıp,parçalanırlar.

O ışık meteorun yanmasından kaynaklanır yane. :)

Ah ulan şu atmosfer olmasa bütün o kayalar kafamıza kafamıza düşerdi.

Ne güzel yaratmış herşeyi yüce Allah'ım! :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Mesaj tarihi:
böle şeyler cok etilio beni cok merak ediyorum keşke görebilysedim izlemek isterdim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...