Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dün gece saat 01:00 sularında çeşme - altınkum taraflarında 2 3 arkadaş yıldızları seyir ederken bir anda birşey oldu [yıldızlar kayıyordu surekli evet hergece oldugu gibi] bi anda bir çizgi şeklinde [havai fişek misali ancak yatay şekilde] alev rengi birşey parladı ve etraf bir anda sanki gündüzmüş gibi aydınlandı ve o alevden çizgi 3 5 saniye kaldı ve arından yavaşca silindi tepemizde gercekten cok hoş birgörüntüydü ancak ne oldugunu anlıyamadık benim gördüğüm şey sanki bir jet ucagının bir anda köklemesi gibi birşeydi :) tabii böyle birşey mumkunmu bilmiyorum kimisine göre ise o bir meteordu sizce neydi gören oldumu ? başka yerde rastlıyan oldumu??...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Meteordur büyük bir ihtimalle. Yani yıldızlar kaymaya devam etmiş :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmm izmirde metorumsu bişy topiğine bak istersen izmirde de görülmüş zaten çeşme izmir değil mi?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ufodur bence :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bide aklıma bi kitab okumustum o geldi çanakkale şehitlerine die ordada bi bölümde böle bişi vardı tam adını hatırlamıyorum ama hava geceleyin bir anda aydınlanmıs ve böyle çizgi halinde bir yazı duaydı sanırım tam hatırlamıyorum sımdı arastırıcam onu
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ışık hızına geçmiş bir ufoda ola bilir :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yanıı tabıkıde ufo :) bilinmeyen ucan cısım ama nedense ufo diyince akla sadece uzaylıların surdugu araç geliyor :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 über bi havaifişek de olabilir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kuşadası'ndaki bir arkadaşım da bahsetti böyle bir şeyden.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 alkoldür alkol :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evreka...sahil kasabalarına tatile çıkan bir uzaylı ailesi...burayada uğrarlar mı acaba bir karşılayalım türk misafirperverliğini gösterelim *!taşını aramaya başlar*[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Normalde yildiz kayiyo dedigimiz seyler goktasi oluyo aslinda o senin gorduun gercek yildizmis ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: crimS0n, 01 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki: alkoldür alkol :) haha süper
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bir göktaşının atmosfere sürtünerek yanması[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya gerçektende Meteor mu yaa :( .. Çünkü Ben naklen gördüm tam dağlara bakıyordum ne kadar karanlık diye .. Bi anda Böle Mas Mavi,beyaz bi ışık oldu ben gözlerimi kıstım ... Tırstım girdim içeriye ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bütün izmir gördük dio ne iş yaa herkes alkol almış o saatlerde[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 itiraf ediyorum..o bendim :D günlük süpermen işleri işte hayat kurtar demir kır bakır eğ deniz dondur özgürlük heykelini kurtar tsunamiyi durdur sonra eve gelince karın ilgi beklesin yataktada süper güçlerini kullann..oooo zor iş zorr[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ama gercekten cok deişik bi olaydı bi de böle bi baktım aydınlandı herkez arkama bakıo tırstım bende dedim noluo lan arkamda :D
billur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Uzaydaki bilimum daş , kaya bizim dünyamızın atmosferine girince yanıp,parçalanırlar. O ışık meteorun yanmasından kaynaklanır yane. :) Ah ulan şu atmosfer olmasa bütün o kayalar kafamıza kafamıza düşerdi. Ne güzel yaratmış herşeyi yüce Allah'ım! :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Gokhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o 4400 ün türk sürümüdür..3100...[signature][hline]Mandaoğulları
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 göttaşıdır[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 izmir metrosu dur[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 janjanlı ufo[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: anil_selam, 01 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki: göttaşıdır ehe o ne olaki bilader :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 böle şeyler cok etilio beni cok merak ediyorum keşke görebilysedim izlemek isterdim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar