Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gozluk

asas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok bee öyle bişey olcağını sanmıyorum. lens tak abi?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
yok oyle bısey de

yaklasık 5 6 senedir lens kullanıyorum gozluk ıskenceymıs onu anladım yanı kendın ıcın lens kullan :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
merak etme hoşlanıyorlar. biraz tatlı dil, biraz ince ruh süper oluyor...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Mesaj tarihi:
gözlük filan değiştirmez ki bişeyi.
yani daha az karizma vs. , yok böyle bişey bence.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
gözlükle alakası yok kendine güven biraz.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Biraz etkili ama sonuçta kendini hoşlandırmak sana kalmış birşey o yüzden gözlügü pek takma kendine güvenin olsun yeter.En kötü ihtimal lens al yani..[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
bende gözlük takıyorum sorun yok...son derece kazrizmatiğim :P[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 02 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
Bir gun ogreneceksiniz.
Gozluklu, gozluksuz, kivircik, dalgali, kisa, uzun, kilolu, zayif... Bu degildir olay.

genelde eet ama değişir,var bunada bakan tipler.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
yo ben bakmrıom sadece o tiplere her tipten haz edebilirm..onlara bakan hatunlar var diorum..yoksa gözlüklü gözlüksüz çokda tın yani..mutlu olabiliosam sorun yoktur..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
ben de kullaniyorum herhangi karizma vs. problemi yasamadim.

her sene goz numaram buyudugu icin 12ayda 1 degistirmem gerekiyor ozel cam kullanmam gerekiyor her sene 1.5 milyar oduyorum gozlugume o koyuyor fahri kuz zengin oldu.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
lensi bunun için değil de şayet bakımı zor diye almıyosan bakımı diye bir olay olmadığını söyleyebilirim. sadece solisyonuyla temizliyosun, bütün olay bu.

ayrıca lens bazılarında gözün derecesinin artmasını önlüyor, kullanım açısından ise gayet rahat.

gözlük mü karizma lens mi olayına ise diyecek laf bulamıyorum artık.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...