BlackMamba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaşlar ben yeni sipariş verdimde sorularım olucak: 1)Senaryo şu an nerede? 2)Jedi nasıl olunacağını çok kısa açıklarmısınız(büyük ihtimalle olmıyacağım ama bileyim) 3)Sizce nerede oynayım eclipseyi düşünüzyorum ama yinede bilemiycem siz nedersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aramya inan biraz derim biraz daha 2 gun once ayni sorulari bir arkadas sordu[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eclipse de başla derim. burada çok iyi ve yardımcı olan arkadaşlar var. Bakarsan zaten forumlara genelde eclipse server inde oyundalar. yardımcı oluruz. -- ulubatli hakan eclipse vodo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rebel olcaksan eclipse imp olacaksan corbantis eclipsede turk oyunucu daha cok ama daginik bir sekildeler yani degisik degisik guildlerde rebel turkler var onlar bir birlik halinda su an Frf guildi freedom city corbantisdede biz variz imp. türk toplulugu olarak hemen hemen ayni sayida üyemiz var FrF ile gecen baktim arkadasla lot trade ederken freedom city de yok ama ben imp olacam eclipsede oynamak istiyorumda dersen eminim iyi bir yabanci imp. guildi bulun ps: bu benim sahsi fikrimdi kendiminde corbatisde oynamamla ilgisi yok belkide vardir azda olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pardon[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir [Bu mesaj xieon tarafından 29 Temmuz 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 xieon nasıl knight olma yolunda az kaldı acik degilki yoksa corbantis cilere bi kiyak mı var[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet var corbantistekiler direk master oluyo :) şaka bi yana yok kapalida acildimi olcaz iste gerci bilerek olmuyabilirim eger pearl/crystal olayi esitlenmezse adamlar bana 700dps le dalarken benim 400dpsim bisi ise yaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=557836 Burda tyranus tekrar düşecek yazmış. Tiggs ise pearlların good'dan iyi olmaması bugının bilindigini ve daha önemli buglar fixlendikten sonra düzletileceğini söylemiş. Başka biyerde okuduğuma görede 1-2 patchliğine sadece bugfix yapılacakmış. Ve son olarak pub 23ün de austos sonu olduunu okumuştum yanılmıyosam. bu noktaları birleştirin ona göre krayt kesimi yapin iste :).[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi an önce düzelmesi laizm bu isin 20m a cikti premium fiyatlari bu gidisle firsatdan faydanalip 50m a bile satmaya kalkarlar.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 prem pearl düşüren yaratıkların öldürülmesinin çok zor olduğu ve insanların şikayeti üzerine (?) kaldırıldığı yazıodu.. aslında bug falan değil, hala prem düşüren kraytlar var ama spawn olmuolarmış.. salak sanıo soe milleti.. yaptı milleti jedi şimdi ızdırap çektirio (allahtan bizde ls ler kıyak :p).. şu an prem crystal var bi tek o da djk/djm npc den çıkıo.. 10 tune den en ii si 90 dmg -7fc çıktı. FRS de tiggs in dediğine göre eylülde gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 durun bizim sehrin sitesinin linki vercekdim orda acikliyordumda dusme olayini üye olmak sart ondan buraya yazim Şu anki kristallerin düşme ve kalitesini belirliyen combat level gereksimi Flawless: Level 301 ve üstü Premium: Level 275 - 300 Select: Level ~150 Quality: Level ~125 Good: 80 ~100 (şu anki kraytlardan cikan goodlari acikliyor) Fair 75 civari poor < 75 Burdada CU dan sonraki bazi bosslarin levelleri eger sizin bildiginizde varsa lütfen ekleyin böylece ne avliyacagamizi biliriz Axkva Minn 85 Nightsister Elder: 81 SMC Guardian: 80 Nightsister Protector: 81 Nightsister Spellweaver: 81 Nightsister Sentinel: 81 Nightister Ranger/Outcast: 79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 adamın ilk sorusuna cevap vermemişsiniz :) Hikaye 4. ve 5. filmin arasında geçiyor :) Jedi olam bence.tabii sana kalmış bir şey ama swg'de jedi oynacağıma giderim jk2 ja oynarım. Ama olmak ,istersen ve eclipse'de başlarsan tatilden döndüğümde sana bir yazı gönderirim.Yaklaşık 15 saatte glow olursun(Rebel & Imp ThemeParklarını yapmadan :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hikaye 4-5 arasina çok benziyor ama kafasina göre takılıyor diyelim biz ona.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Akxva min ilk CU geldiğinde lvl 285 ti ve prem düşürüodu sonra işte bu tiggs in dediği "şikayetler"le yüksek lvl li fakat prem düşüren herşey kaldırıldı.. ayrıca bildiğim kadarıyla şuan oyunda lvl 300 üstü tek şey var enclave sentinel onlardan da loot çıkmıo (6 credi çıktı bana en fazla).. bide bu arkadaşlar AI yı bozuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dogrusun zaten onlara ai falan islemez 60 metreden senden leveli yüksek oldugu icin yaklasik 420 kadar 90k ya varan damage cakiyor ama bizde 500 olsaydikmax 400 falan vururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: DarKRideR, 30 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki: adamın ilk sorusuna cevap vermemişsiniz :) Hikaye 4. ve 5. filmin arasında geçiyor :) Jedi olam bence.tabii sana kalmış bir şey ama swg'de jedi oynacağıma giderim jk2 ja oynarım. Ama olmak ,istersen ve eclipse'de başlarsan tatilden döndüğümde sana bir yazı gönderirim.Yaklaşık 15 saatte glow olursun(Rebel & Imp ThemeParklarını yapmadan :) ) ya server farketmez nereye gelmek isterse gelsin glow olmakdan kolay birsey yok darkride en basit olay zaten glow olmak hani kimsenin bilmedigi bir bisi olsa neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: xieon, 31 Temmuz 2005 11:46 tarihinde demiş ki: dogrusun zaten onlara ai falan islemez 60 metreden senden leveli yüksek oldugu icin yaklasik 420 kadar 90k ya varan damage cakiyor ama bizde 500 olsaydikmax 400 falan vururdu saçma olan şey 26x lvl djk bana 30k vuruo ama yanındaki 80 lvl ns ye 400 vuruo ben ns ye 1k vuruorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi zaten artik djmin level 95 falan bu birinci olay 2.si ise levelin ne kadar yüksekse birinden o kadar cok damage vurursun yani 265 levellik djm senden 185 level daha üstüe ondan bu kadar vuruyor AYRICA CU ONCESINDEDEDE BU MOBLARIN LEVELI vardi ama sadece ranger olanlarmi ne görüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 CU dan önce skill ve silah olayı vardı mob larda, ns queen de bi wood stuff vardi 3000 min 4000 max dmg 1.0 speed ayrıca def skilleri vardı yüksek mob larda şuanki sistemde gene skiller var ama yanına bi de lvl artısı koydular tek fark ns queen sana gene aynı dmg i verio ama elinde öküz gibi silah tutmu lvl farkından yüksek vuruo benim demek istediğim bana 30k vuran bi npc benle aynı lvl de olan başka bi npc ye 400 vuruo.. bunun mantığı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sana bir örnek verim 1 yasindaki cocugun sana vurdugunu dusun birde o'neal gibi birinin sana vurdugunu dusun :) bu arada elderlarda haklisi bende swordsmandim cok sevmistim swyi paso elder keserdim falan filan zaten swlerin korkulu rüyasi stun elder denen elderdir stun baton ceker hayatiniz kararirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar