Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Senaryo

BlackMamba

Öne çıkan mesajlar

rebel olcaksan eclipse imp olacaksan corbantis eclipsede turk oyunucu daha cok ama daginik bir sekildeler yani degisik degisik guildlerde rebel turkler var onlar bir birlik halinda su an Frf guildi freedom city corbantisdede biz variz imp. türk toplulugu olarak hemen hemen ayni sayida üyemiz var FrF ile gecen baktim arkadasla lot trade ederken freedom city de yok ama ben imp olacam eclipsede oynamak istiyorumda dersen eminim iyi bir yabanci imp. guildi bulun

ps: bu benim sahsi fikrimdi kendiminde corbatisde oynamamla ilgisi yok belkide vardir azda olsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=557836
Burda tyranus tekrar düşecek yazmış.
Tiggs ise pearlların good'dan iyi olmaması bugının bilindigini ve daha önemli buglar fixlendikten sonra düzletileceğini söylemiş.
Başka biyerde okuduğuma görede 1-2 patchliğine sadece bugfix yapılacakmış.
Ve son olarak pub 23ün de austos sonu olduunu okumuştum yanılmıyosam.
bu noktaları birleştirin ona göre krayt kesimi yapin iste :).[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?
Sosyal ağlarda paylaş

prem pearl düşüren yaratıkların öldürülmesinin çok zor olduğu ve insanların şikayeti üzerine (?) kaldırıldığı yazıodu.. aslında bug falan değil, hala prem düşüren kraytlar var ama spawn olmuolarmış.. salak sanıo soe milleti.. yaptı milleti jedi şimdi ızdırap çektirio (allahtan bizde ls ler kıyak :p)..
şu an prem crystal var bi tek o da djk/djm npc den çıkıo.. 10 tune den en ii si 90 dmg -7fc çıktı.

FRS de tiggs in dediğine göre eylülde gelcek
Sosyal ağlarda paylaş

durun bizim sehrin sitesinin linki vercekdim orda acikliyordumda dusme olayini üye olmak sart ondan buraya yazim

Şu anki kristallerin düşme ve kalitesini belirliyen combat level gereksimi

Flawless: Level 301 ve üstü
Premium: Level 275 - 300
Select: Level ~150
Quality: Level ~125
Good: 80 ~100 (şu anki kraytlardan cikan goodlari acikliyor)
Fair 75 civari
poor < 75

Burdada CU dan sonraki bazi bosslarin levelleri eger sizin bildiginizde varsa lütfen ekleyin böylece ne avliyacagamizi biliriz

Axkva Minn 85
Nightsister Elder: 81
SMC Guardian: 80
Nightsister Protector: 81
Nightsister Spellweaver: 81
Nightsister Sentinel: 81
Nightister Ranger/Outcast: 79
Sosyal ağlarda paylaş

adamın ilk sorusuna cevap vermemişsiniz :)

Hikaye 4. ve 5. filmin arasında geçiyor :)

Jedi olam bence.tabii sana kalmış bir şey ama swg'de jedi oynacağıma giderim jk2 ja oynarım.

Ama olmak ,istersen ve eclipse'de başlarsan tatilden döndüğümde sana bir yazı gönderirim.Yaklaşık 15 saatte glow olursun(Rebel & Imp ThemeParklarını yapmadan :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Akxva min ilk CU geldiğinde lvl 285 ti ve prem düşürüodu sonra işte bu tiggs in dediği "şikayetler"le yüksek lvl li fakat prem düşüren herşey kaldırıldı..

ayrıca bildiğim kadarıyla şuan oyunda lvl 300 üstü tek şey var enclave sentinel onlardan da loot çıkmıo (6 credi çıktı bana en fazla).. bide bu arkadaşlar AI yı bozuolar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 30 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
adamın ilk sorusuna cevap vermemişsiniz :)

Hikaye 4. ve 5. filmin arasında geçiyor :)

Jedi olam bence.tabii sana kalmış bir şey ama swg'de jedi oynacağıma giderim jk2 ja oynarım.

Ama olmak ,istersen ve eclipse'de başlarsan tatilden döndüğümde sana bir yazı gönderirim.Yaklaşık 15 saatte glow olursun(Rebel & Imp ThemeParklarını yapmadan :) )

ya server farketmez nereye gelmek isterse gelsin glow olmakdan kolay birsey yok darkride en basit olay zaten glow olmak hani kimsenin bilmedigi bir bisi olsa neyse :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 31 Temmuz 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
dogrusun zaten onlara ai falan islemez 60 metreden senden leveli yüksek oldugu icin yaklasik 420 kadar 90k ya varan damage cakiyor ama bizde 500 olsaydikmax 400 falan vururdu

saçma olan şey 26x lvl djk bana 30k vuruo ama yanındaki 80 lvl ns ye 400 vuruo ben ns ye 1k vuruorum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten artik djmin level 95 falan bu birinci olay 2.si ise levelin ne kadar yüksekse birinden o kadar cok damage vurursun yani 265 levellik djm senden 185 level daha üstüe ondan bu kadar vuruyor AYRICA CU ONCESINDEDEDE BU MOBLARIN LEVELI vardi ama sadece ranger olanlarmi ne görüyordu
Sosyal ağlarda paylaş

CU dan önce skill ve silah olayı vardı mob larda, ns queen de bi wood stuff vardi 3000 min 4000 max dmg 1.0 speed ayrıca def skilleri vardı yüksek mob larda

şuanki sistemde gene skiller var ama yanına bi de lvl artısı koydular tek fark ns queen sana gene aynı dmg i verio ama elinde öküz gibi silah tutmu lvl farkından yüksek vuruo

benim demek istediğim bana 30k vuran bi npc benle aynı lvl de olan başka bi npc ye 400 vuruo.. bunun mantığı ne
Sosyal ağlarda paylaş

sana bir örnek verim 1 yasindaki cocugun sana vurdugunu dusun birde o'neal gibi birinin sana vurdugunu dusun :) bu arada elderlarda haklisi bende swordsmandim cok sevmistim swyi paso elder keserdim falan filan zaten swlerin korkulu rüyasi stun elder denen elderdir stun baton ceker hayatiniz kararirdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...