LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arkadaşlar bi soru daha.. benim kaçıncı kademe solarenerji santralinden sonra sadece solar uydu yapmam daha mantıklı olur sizce?(saldırı sırasında patlama ihtimallerini düşünmeden..) şu an kademe 11-12 yükseltme için, 6.487 metal ve 2.594 kristal istiyor. arttırdığı enerji miktarı ise 126. bir solar uydu fiyatı 2000 kristal ve 500 deterium, verdiği enerji miktarı 35. ayrıca solar uydularla ilgili başka bir soru olarak: şu an 4 solar uydu var ve toplamda verdikleri enerji miktarları 140. ancak baktığımda 200 olarak gösteriyor hammadde bölmesinde, fakat bu sadece gösterilen. aslında 140 olarak etki ediyor. hesapla dediğimde yine 140'a dönüyor orada gösterilen. bu nedendir? ayrıca 2 solar uydum varken de, 100 gösteriyordu, 70 olmasına rağmen toplamda..[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Savas gemilerini kendi somurgelerine gonderirsin genellikle ama bir arkadasinda olabilir tabi cok da farketmez. Madenleri kaldirmak icinse nakliyelere madeni yukleyip kendi kolonine konuslandirmak diyorsun tabi hizi yavaslatmayi unutma. O sordugun sorunun cevabi kisiden kisiye degisir ama ben solar uydu yapmadan once 13-14 solar santral ve 5 de fizyo santral vardi. Sende fizyo yapmayi dusunebilirsin ama seviyesini cok artirma. O solar uydular hep oyle yapiyor, ilk basta 50 gosteriyor sonradan gercek uretimini gorebiliyorsun. Benim gezegenlerden birinde 51 uretiyordu gerci o ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 en sıcak gezegen kac derece oluyor? bu standart, ilk gezegenler hep 62-63 heralde di mi? daha da sıcakları var mı? insanevlatları nasıl yaşıyor oralarda? ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla 7 var bi tane 20-50 derece.. 1 leri düşünemiyorum :) solar uydu lv 17 den once basmayın bnece.. koruycak savunmanız olmz.. bineri mvalla sırf patlamanın zevkine :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bir saldırıyı kaybedersek, tüm solar uydularımız kesinlikle patlar mı?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sıkı saldırı yersen herşeyin patlar.(savunma + filo)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu arada bi şey daha, birisi bana saldırırken, benim filomla ilgili bir şey yapmam gerekmiyor değil mi, bir görev vermem filan? yani o saldırdığında benim filolar da otomatikman karşılık veriyor heralde? yoksa öyle değil mi, yerde çalıştırılmamış filoları patlatabiliyorlar mı?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Filolarin karşılık verir. Fakat şöyle bir durum var. Sana saldıran adam, ilk önce sana sonda atmıştır. Sende ne var ne yok aşşa yukarı biliyordur, tahmin ediyordur. Bu durumda sana göndereceği filo da bu bilgiler ışığında senin var olan savunman ve gezegenindeki filonu dağatacak büyüklükte olacaktır. Askeri gücünü ( filolarını ) havada tutacaksın. Yere konmaya gelsin bal görmüş eşşek arıları gibi üşüşürler hemen :) Ben sırf bu yüzden bıraktım. Yeter yaw dedim filo milo istemiyorum ( iki kere marizlendik te bay geldi ). 9 sömürge ana gezegene çalıştırıyorum. Tamamen gelişme üzerine. Hain planlarım var. Bizim ittifak da bana soruyor senin filo ne alemde diye ? Ne filosu diyom gülüyoruz, espiri yaptımı sanıyorlar ehuhue. Çok fena dağıtacam 1. Evreni ya da ben dağılacam. İkincisi olacak gibi, hoca bırak bu oyunu bıraaakkkk :=)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 peki ben casusluk levelimi abartırsam, bokunu cıkarırsam daha doğrusu ve oyundaki birçok kişi bu sebepten bende ne olduğunu göremezse, ben hiç filo yapmadan ve saldırı almadan çok rahat takılırım heralde?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben simdi ingiliz serverinda oynuyorum. Adamlar senin soyledigin gibi yapiyor. Adamin hicbirseyi yok ama casus teknolojisi yuksek oldugu icin savunmayi gorup saldiramiyorum. Mecburen bende casus teknolojisini yukselttim, artik 4 sonda filan atiyorum baska turlu ise yaramiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 4. evren 4:217:10 dayım acilen deuterium ve metal ihtiyacım var 5000 kadar.BORÇ olarak yardım edecek varmı?şimdiden sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Olsam orada degil 5000, 100 bin yollayiyim da, bir olayi anlamadim yaw, 5000 deut luk acil ne olabilir mevzusu nu cozemedim. 5k deutla acil ne yapilir ? :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: LiquiD, 12 Haziran 2005 04:14 tarihinde demiş ki: peki ben casusluk levelimi abartırsam, bokunu cıkarırsam daha doğrusu ve oyundaki birçok kişi bu sebepten bende ne olduğunu göremezse, ben hiç filo yapmadan ve saldırı almadan çok rahat takılırım heralde? Liquid hocam, bu oyunda çok rahat takılmak diye bir olay yok eğer gelişen bir oyuncuysan birileri dediğim gibi mutlaka çıkar sen istediğin kadar casusluk arttıt, savunma koy, rahat diye bir olay yok yani. Bu oyunun standart stratejisi, 9 sömürge bas, madenleri belli seviyelere çek bu sömürgelerde ve ana gezegene bu madenleri taşı ve HARCA ANINDA. Değişen strateji nasıl harcıyacağın kısmı. Bir değişmeyen temel olay ise altı çok kere çizildiği üzere, filon varsa yere kondurmayaacaaann :-P Belli seviyeye gelince sağlam bir ittifaka girmeye çalış ki saldıran arkadaşlar bir daha düşünsün.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 anam liquid sen naaptın ya...bak sana ne dicem burda debelenmeyi kıvranmayı soru bombardımanı yapmayı bırak da www.ogame-tr.com a tıkla ve direk aklına gelen soruların yanıtını orda bul.hadi canım benim.evren 2 de de yardım yaparız icabında.Pro Raider ben.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 13 Haziran 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 13 Haziran 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Arlooax, 12 Haziran 2005 03:59 tarihinde demiş ki: 9 sömürge ana gezegene çalıştırıyorum. Tamamen gelişme üzerine. Hain planlarım var. Böyle giderek hiçbiryere ilerleyemezsiniz.Yağma yapmadan bu oyunda ilerlemeniz iyi olmanız çok zor.Belki 1 günde madenlerin getireceğini 1 yağmada çıkarıyorum bazen.For example; Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 390305 Metal, 291204 Kristal ve 99852 Deuterium Saldiran taraf toplam 12000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 1399000 ünite kaybetti.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oyun başlarda çok sıkıcı evet,ama 20k puanın üstüne gelince inanılmaz eğlenceli,hele bide filonuz ve savunmanız sağlamsa.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beyler, galaksi ekranında, nicki yesil olarak gözüken(acıklamaya göre zayıf oyuncu) tipler, benim puanımın 1/5inin altındaki tipler mi oluyor? ben onlara saldıramıyor muyum? ya da saldırıp saldıramadıklarımı nasıl ayırt edicem?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Korax, 13 Haziran 2005 05:31 tarihinde demiş ki: said: Arlooax, 12 Haziran 2005 03:59 tarihinde demiş ki: 9 sömürge ana gezegene çalıştırıyorum. Tamamen gelişme üzerine. Hain planlarım var. Böyle giderek hiçbiryere ilerleyemezsiniz.Yağma yapmadan bu oyunda ilerlemeniz iyi olmanız çok zor.Belki 1 günde madenlerin getireceğini 1 yağmada çıkarıyorum bazen.For example; Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 390305 Metal, 291204 Kristal ve 99852 Deuterium Saldiran taraf toplam 12000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 1399000 ünite kaybetti. Metal Madeni seviye 21, Kristal Madeni seviye 21 çekmeye çalışıyorum ben bütün gezegenlerimde, bunun anlamıda : Günde : 1 Milyon Metal ile Yarım milyon Kristal demek. Yağma da tabiki bir strateji, fakat her gün yağma peşinde koşmak bana göre zaman alıcı, ben sabit ve astronomik income seven bir kişiliğim :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Pardon Kristal madeni seviye 21 yazmışım yanlışlıkla, hedefim 20 fakat 19 dan sonrasını basmadım daha hiç bir gezegenimde , yanlışlık olmasın.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben de yağma olmadan bu oyunun bi b.ka benzemiyeceği görüşünü savunuyorum.sonuçta ogame in eğlencesinin yarısı o saldırı heyecanını yaşamak.oturup gelen madeni beklemek değil.tabi sakin güzel pembe panjurlu gezegenler istiyorsanız başka. :)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beyler, galaksi ekranında, nicki yesil olarak gözüken(acıklamaya göre zayıf oyuncu) tipler, benim puanımın 1/5inin altındaki tipler mi oluyor? ben onlara saldıramıyor muyum? ya da saldırıp saldıramadıklarımı nasıl ayırt edicem?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saldıramıyorsun. Sonda göndermeyi dene, eğer gönderemezsen saldıramazsın da.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beyler, birisinin bilgisayar başında olup olmadığını daha doğrusu offline olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi de şu not hazırlamak ne işe yarıyor?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Atıyorsun sondayı, yakalanırsan bekliyorsun mesaj gelecek mi diye, şunun gibi bir mesaj : "Kardeş hayırdır??" :-P Not kısmıada istediğini yaz. Reminder yazıyorum ben, genellikle beni sondalayan ya da saldırmış olan arkadaşların mevkilerini tutuyorum.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar