Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Vardır bunun bir yolu ama ben tatim olamadım :) 35 priest'im mevcut (shadow) ve zaman zaman pvp yapıyorum. Peşinde koşturmuyorum ama Hillsbrad'da o size geliyor zaten.. Tatmin edici bir pvp taktiği bulamadım. Herkesi sermeyi beklemiyorum tabiki ama "şunları arka arkaya bilmemkimden önce yaparsam kesin alırım" diyeceğim bir taktik de bulamadım. Sıkıntımın heal olgusunu PvP'ye pek (yeteri kadar) katamıyor olmaktan geçtiğini düşünüyorum bir taraftan buda çok kafama yatmadı. Sw:Pain, Devouring (nası yazılıo bu ya) şeysinden atıp, mind blast + fear yaptıktan sonra genel olarak öyle durup acaba şimdi ne yapsam şeklinde takılıyorum :) Belki fear'dan sonra bir nuke gelebiliyor ama yetmiyor. Şöyleki; Çok kafa yoramadım bu mevzuya, burada yoralım. Sizde deneyimlerinizi paylaşın bende kendime uygun bişey bulayım. Bu başlıkta "me uber, ownz ya!" sohbetleri geçmemesini rica ediyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 feardan sonra güzel bi wandla vurmak gerk bence range sağlam oluyo wandlarda hem iyi de vuruyo tabi bu arada bi DoT büyüsü devam edicek arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 movie izlemek lazim bol bol . ben goruyorum ama uygulamiyorum o ayri bir konu . gerci 2 haftadir istesemde uygulayamiyorum o ayri bir konu :D . movielerde var ezici taktikler onlara bak sen eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fearladıktan sonra hemen mind flay mind flay biter bitmez mind blast shield up , renew , wand ile gir olmadı vampiric embrace atıp mind flaye devam.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tam bilemiyorum ama karşımdaki priestler genelde mind blast spam yapıyolar sanırım senin yaptıklarını yaptıktan sonra.combat log a baktığımda üst üste mind blast hits you for 500 küsür fln yazardı.lvl 45 im bu arada 60 da başka combo vardır heralde.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cd li degilmiydi mindblast nasıl spamlemis ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bitince atıyodur işte. castere karşı (lock , mage) yakın savaş , mümkün olduğunca line of sight'tan çık. silence'den sonra güzel bir interrupt büyüsü olarak fear kullanılabilir.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tek tek indirmek zorunda da değilsin aslında. Senin görevin değil o. Atarsın Sw: Pain etraftakilere, hatta belki Devouring, sonra geri çekilirsin ve etrafında bulunanları heallersin. Unutmayın ki, Heal ciddi anlamda Honor getirebiliyor partideysen.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gangren'in dedigi cok dogru. ancak illaki teke tek diyosan, ilk olarak warrior'a karsi fear kullanmayacaksin. uzaklasan adam sana charge'la geri doner. combo olarak yazdigin gayet guzel. dot'la baslayip adam sana yaklasirken MF. sonra fear, MB, MF, shield+renew, varsa Focused casting+MB. bunlarin senin level'inda adami oldurmesi lazim. stun senin oyununu cok fazla bozar, onun icin stun'in ise yaramayacagi sekilde oynaman lazim. MB'yi ozellikle adamin kontrolsuz oldugu yerlerde kullan ki, cast ederken bunu engellemesin. lvl40'a geldiginde bu isin cok kolay oldugunu goreceksin; lvl40'ta diger siniflara gore priest biraz daha saglam oluyo... caster'lari unuttuk. silence'i ilk basta kullanmak.. senin bilecegin is. eger saldiran sensen, shield+renew zaten ustunde olur. adama dot'lari koyarsin. muhtemelen sana 3sn'lik bi buyu cast ediyodur, bunun sonuna dogru silence'i koyup MB'ye basla. daha sonra uzerine kos, yanina geldiginde yine bi buyu cast ediyo olur, bunu yersin ama shield korur.. fear at. eger dot yemissen, bunlari dispel'le, MF'le uzaklastir adami. kendine gelirken MB at. zaten yeterince hirpalanmis olur. bence silence'i arada kullanmak daha karli. bu durumda adamin buyusu fizzle oluyo, ayrica afalliyo. kendini heal'layip oyuna yeniden baslamak icin guzel bi sans kisacasi. unutmadan warrior'lara karsi savasirken mumkun oldugu kadar yakininda dur ki uzaklasip charge etmesin. 1sn'lik stun senin icin fizzle oluyo... mana burn bu lvl'da pek karli degil ama arkada savasirken lock'larin ve druid'lerin manasini bitirmek kolay. paladin ve shaman'larinki de kolay biter. tek basina bunlari sadece fear'dayken atmayi goze alabilirsin... boylece fear'dan ciktiginda MB'yi rahat bi sekilde kullanirsin. ancaaak asil onemli sorun, senin mana'n bu kadar aksiyona yetecek mi...? eger yetiyosa, fear cikisinda flash heal kullanman lazim. senin caninin dusmesi genelde karsi tarafi gaza getirir. eger canin yuksekse, onunki dusukse, panik olur hata yapar... son olarak da, pot kullanmaktan cekinme. baya bi karisik yazdim kusura bakma... [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 02 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilerde bliz ole bi ayarlamıski mind blast talent ini alinca(cooldown dusunce 2.5 sn) mindblast+mind flay+mindblast vs yapabiliyosun.. simdi o lvl da bi adamı tek gorunce her dot unu atacan fear ini ii kullanman gerekiyo silence in yoksa fear i buyuyu bozmak icin kullanabilirsin scream ole hemen kullanılacak bisi degil zamanında kullanman gerekecek bu zaman da bence hp inin yarılandıgı yazamandır fear i dmg degilde kendini heallemek icin zaman yaratmak icin kullanman daha akıllıca olur.. olay coklu pvp olunca mananı ii kullanman gerekiyo manan az olur genelde ve bilindigi uzere priest in buyuleri nerdeyse mage kadar mana ister...bole durumlarda sw:p atıp mind flay le dalmanı oneririm ki cok manan gitmesin.. mind blast i bitirici vurus olarak yaparsın.. simdi diyelim sen 35 priest sin karsında aynı lvl adamı gordun dev plag i atmana gerek yok plag olayı resmen duel icin yapılmıs bisi bence duel harici kullanmak cok sacma ole mana bir mana istiyo ki onu atsan adamı olayca oldurecen ama oldurunce 0 mana olarak korunmasız kalacaksın adamı gorunce direk dot+mindblast yanına gelene kadar minblast+mindflay kombosu yanına gelince scream aynı komboya devam adam kurtulursa acarsın shield +renew i kacmana ya da adamın etrafında dolasmana gerek yok kolayca oldurursun..paladin gorursen atabildigin kadar mana burn yanına gelince fear falan manasını bitirmeye calısmak akıllıca olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mana Burn talent olmadan çok yetersiz değilmi? 3sn cast'te cabası..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kullanmak sart sonucta paladin e sonucta 2 tane paladin oldurmek istemezsin dimi? :) carsıdan aldım 1 tane eve geldim 2 tane olayları var cunku :)atabildigin kadar atacaksın paladin e mana burn zaten mana burn u sadece paladin e ve priest e karsı kulanabilirsin shaman a ya da mage e falan atılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mana burn shadow giden adama , inslerde ezilmesin diye gonderilmis bir mucizedir . pvp de ise yaramaz ama partydeysen bol bol kullanmak gerekir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 herkesin oyun tarzi biraz farkli anlayacagin... MB atip elin havadayken SW:P atmak da guzel olabilir, boylece adam farkettiginde belli bi dmg vermis olursun... hem de instant cast biraz hizlanmis olur, goruntu bakimindan da. MF'le yavaslatirken MB'nin cooldown suresi gecer, fear+MB yapabilirsin. boylece 2 MB atmis oldun baslangic asamasinda. ama dedigim gibi, mana'nin bitme ihtimali cok fazla bu durumda. mana burn'ler de epey bi mana goturuyo ve efektif diil. nabza gore serbet vermen lazim birazda... her yigidin farkli yogurt yigisi vardir demisler ya, o hesap...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar