Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar, bu filmi dün gece dvd'de izledim (henüz türkiyeye gelmedi) ve bayadır bu kadar tırsmamıştım.. Filmin konusu gerçek bir olaya dayanıyor.. 1974'te Amityville isimli evde yaşıyan bir eleman bütün ailesini kafalarından pompalıyla vurarak öldürüyor ve sonra itiriaf ediyor.. Kendisine cinayetleri evin işlettirdiğini, garip seslerin onu yönlendirdiklerini falan anlatıyor.. 1 yıl sonra da yeni bir aile taşınıyor ve benzer olaylar başlarına geliyor.. (tekrar edioyrum bunlar hep gerçek).. En beklemediğiniz yerlerde korku öğeleri kullanılmış, makyajlar falan süper.. Kesinlikle sinemada gidin derim.. Şahsen gelince bir de arkadaşlarımla gidicem.. Not: Hatta www.amityvillehorrortruth.com şeklinde bi site bile var gerçekten yaşanan olaylar hakkında..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 öhh süper bişi olmalı o zaman gerçi türkiye ye ne zaman gelir allah bilir :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güzel filmdir cnbcede bir kaç kez yayınlamışlardı yeni bir versyonu mu çıkıyor anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet 1979 versiyonu var bi de... Benim bahsettiğim film bu. 5.9 vermiş imdb peh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 klasik konu ya.eskiden garip şeyler yaşanmış bi ev ve oraya yeni glen ailenin yaşadıkları :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Lol klasik diyorsun ama zaten gerçek? Verdiğim siteye bi bak istersen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni bi Texas Chainsaw Massacre mı aman ya :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 slat türkiyeye gelmemiş diyorsun netten mi çektin dvd sini? korku filmi lazım adam gibi bıktım aksiyon bilimkurgu öeh torrent sitelerindede fazla yok[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dvdciden aldım.. Ama dikkat et sinema çekim çıkması muhtemeldir film yeni olduğu için.. Alırken bi sor sinema çekim mi değil mi diye.. Gerçekten tavsiye ediyorum ben şahsen karanlıkta sesi sonuna kadar açıp surround izledim.. Tırstım baya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Slat, 01 Ağustos 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Lol klasik diyorsun ama zaten gerçek? Verdiğim siteye bi bak istersen.. baktım ztn ama garez den sora butun korku film hevesimi kırdılar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 du bakalım torrent sitelerine birileri upload etmiştir olmazsa alırım saat 2-3 gibi evde tek ışıklar kapalı aç bakıyim izle garezi :) ilk sahne zaten bitirdi beni böh die çıkıyor ya mrrlama sesi zaten ayrı bir atraksiyon :)[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bakın korkmak istiyorsanız bu filmin eski serisinin ikinci bölümünü izleyin.Çocuk evde tek başınayken evden garip sesler geliyor bakmaya indiğinde orada birşeyler görüyor gerçekten güzel sahnelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar