Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amityville Horror

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, bu filmi dün gece dvd'de izledim (henüz türkiyeye gelmedi) ve bayadır bu kadar tırsmamıştım..

Filmin konusu gerçek bir olaya dayanıyor.. 1974'te Amityville isimli evde yaşıyan bir eleman bütün ailesini kafalarından pompalıyla vurarak öldürüyor ve sonra itiriaf ediyor.. Kendisine cinayetleri evin işlettirdiğini, garip seslerin onu yönlendirdiklerini falan anlatıyor..
1 yıl sonra da yeni bir aile taşınıyor ve benzer olaylar başlarına geliyor.. (tekrar edioyrum bunlar hep gerçek)..

En beklemediğiniz yerlerde korku öğeleri kullanılmış, makyajlar falan süper.. Kesinlikle sinemada gidin derim.. Şahsen gelince bir de arkadaşlarımla gidicem..

Not: Hatta www.amityvillehorrortruth.com şeklinde bi site bile var gerçekten yaşanan olaylar hakkında..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Evet 1979 versiyonu var bi de... Benim bahsettiğim film bu. 5.9 vermiş imdb peh..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
klasik konu ya.eskiden garip şeyler yaşanmış bi ev ve oraya yeni glen ailenin yaşadıkları :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Lol klasik diyorsun ama zaten gerçek? Verdiğim siteye bi bak istersen..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Dvdciden aldım.. Ama dikkat et sinema çekim çıkması muhtemeldir film yeni olduğu için.. Alırken bi sor sinema çekim mi değil mi diye..

Gerçekten tavsiye ediyorum ben şahsen karanlıkta sesi sonuna kadar açıp surround izledim.. Tırstım baya..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 01 Ağustos 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
Lol klasik diyorsun ama zaten gerçek? Verdiğim siteye bi bak istersen..

baktım ztn ama garez den sora butun korku film hevesimi kırdılar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
du bakalım torrent sitelerine birileri upload etmiştir olmazsa alırım
saat 2-3 gibi evde tek ışıklar kapalı aç bakıyim izle garezi :)
ilk sahne zaten bitirdi beni böh die çıkıyor ya
mrrlama sesi zaten ayrı bir atraksiyon :)[signature][hline]Pati Olm?!
  • Yeni Oluştur...