Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amityville Horror

Slat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bu filmi dün gece dvd'de izledim (henüz türkiyeye gelmedi) ve bayadır bu kadar tırsmamıştım..

Filmin konusu gerçek bir olaya dayanıyor.. 1974'te Amityville isimli evde yaşıyan bir eleman bütün ailesini kafalarından pompalıyla vurarak öldürüyor ve sonra itiriaf ediyor.. Kendisine cinayetleri evin işlettirdiğini, garip seslerin onu yönlendirdiklerini falan anlatıyor..
1 yıl sonra da yeni bir aile taşınıyor ve benzer olaylar başlarına geliyor.. (tekrar edioyrum bunlar hep gerçek)..

En beklemediğiniz yerlerde korku öğeleri kullanılmış, makyajlar falan süper.. Kesinlikle sinemada gidin derim.. Şahsen gelince bir de arkadaşlarımla gidicem..

Not: Hatta www.amityvillehorrortruth.com şeklinde bi site bile var gerçekten yaşanan olaylar hakkında..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Dvdciden aldım.. Ama dikkat et sinema çekim çıkması muhtemeldir film yeni olduğu için.. Alırken bi sor sinema çekim mi değil mi diye..

Gerçekten tavsiye ediyorum ben şahsen karanlıkta sesi sonuna kadar açıp surround izledim.. Tırstım baya..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...