MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çıtlatma gibisi yok 20-30 dk da bi parmakları rahatlatirim valla.. hizli yaşa genç öl.. hepimiz ölcez.. falan filan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yumruğumu sıktığımda parmaklarım çıtlıyor.[signature][hline]g3nk.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 alexi yumruu sıkarken önce serçeparmaktan işaret parmaana doğru sıra ile sıkarsan daha güzel ses veriyo (tam tersinide yapamıyorum ben eheh karışıo)[signature][hline]kedi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bugün bankada para yatıracam işte, işlemde aksaklık oldu, parmaklarımı çıtlattım, çınladı etraf böyle.[signature][hline]g3nk.
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: EagleEye, 01 Ağustos 2005 13:28 tarihinde demiş ki: ee iddaayı kim kazandı? :) valla daha belli değil. ben "eklemler arasındaki havanın ani boşalmasından çıkıyor" demiştim. diğer eleman da "eklemler arasında hava olamaz" demişti. Burada "eklemler arasındaki gaz" muhabbeti geçmiş ama kesin bilgiler yok.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Berabere gibi gözüküyor. Çünkü ortada bir gaz yok, ama sıvı var, sıvı gaza dönüşüyor.[signature][hline]g3nk.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: khas, 01 Ağustos 2005 13:15 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 01 Ağustos 2005 12:49 tarihinde demiş ki: uzak göremiyom işte bide hipermetrop mudur + şeklindeki bir cismin tek dikey çizgisini bulanık görüyorum falan boktan bi olay kısacası. hipermetrop yakını görememe olayı senin dediğin astigmat olabilir ki her miyopta var... yoo 4 numara miyopum bende yok[signature][hline]Live In Flames..
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ikinizin dediği de doğru fakat işin içine çirkeflik faktörü girerse arkadaş kazanır gibi geliyor bana.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: St_Dreamer, 01 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 01 Ağustos 2005 12:42 tarihinde demiş ki: 6,45 göz var erken yaşlandım lan 6,45 ne var abi merak ettim bende 4,75 miyop varda(yani geçen sene vardı artmamıştır inşallah) direk şişe dibi eheh :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ehm 200ytl civarı para veriyoruz şişe dibi olmuyan ince camlar için:D yanlız bu aralar gözlük camımın azına edilmiş çizilmiş hep ince ince. nekadar temizlersen temizle hale gözüküyo ışık kaynaklarında. bide boyanmış hafiften sprey boya noktaları var:)[signature][hline]kedi [Bu mesaj Chemical tarafından 01 Ağustos 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne 200 ü abi en son ne zaman yaptırdın?seni %40 inceltilmiş kesmez anca %60 :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 belimi cıtlatıom.bzn cok fena oluo pata kute sesler gelio.ama rahatlıyorm kötü biş olcak bu yuzden ondan eminim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gaz kapsülleri patladığı için sesin çıktığı doğru. ama zararlı mı? yoxa yararlı mı? kesin bir şey yok. hatta bazılarına göre hareket olayını arttırtığı için yararlı olarak bile görenler war. bu konuştuklarım kesin bilgilerdir. yani parmak kıtlatma olayıyla ameliyat fln olunmaz yoxa insanlar parmaksız kalırdı.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben butun parmaklarımı ortadakı eklemlerınden bastakı eklemlerınden kutletıyorum bas parmaklarımı elıme baglayan eklemı warya orayı da kutletebılıorm yapabılen warmı? ayrıca boynumu kolumu (kolum şöyle oluyor; bole eılını cevırıosun serceden tutup kendıne dogru cekıosun elın mı kolunmu bıyer kutluyo, ) ayak bılegımı bazen yatarken falan deısık bı sekıl alıyo, o zaman saga sola oynattıkca kutluo ıstedıgın kadar.... sırtımı da kutletebılıyorum
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o değil de eklem kanaması nedir? eklem nasıl kanar? biri izah edebilirmi acaba? geçen sene kayarken düşünce parmağım sınırlarını zorlamıştı, balon gibi şişti geçmedi 2-3 hafta doktora gittim eklem kanamış dedi, o zamandan beri o parmağımı çıtlatamıyorum çok abuk bişi[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cit cit cit nereeeeeeleree deeeeereeelereeee.....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İşte yukardada denmiş o eklem kapsüllerinin içindeki sıvı buharlaşıyo kapsüller patlıomuydu buhar mı kaçırıodu hatırlamıorum ondan çıt çıt gelio. Ama o eklem sıvısına zarar vermemek lazım işte eğer o eklem sıvısı olmazsa kıkırdaklar birbirine sürtünüyo hareketi zorlaştırıyo ayrıca zamanla deforme oluyolar. Dendiği gibi şırıngayla eklem sıvısı vermek lazım ki berbat bişiy sokuyolarmış iğneyi eklemlerin arasına ıyy iğrenç bişiy.Düşünün dize dirseğe filan heryere iğne giriyo.
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Peki biz bu meret alışkanlıktan nasıl kurtuluruz? Zİra bir gün belimi kırtlatırken arkam dönük bi vaziyette kalıcam.Aynı şey sırtım içinde geçerli bi gün Horoz gibi göğsüm kabarmış bi şekilde çıkıcam sokağa...Ya da annem oramı buramı kırtlatıyorum diye kökünden çözücek bu işi.Kırtlıycak kemik bırakmıycak...[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi ona çıtlatma falan demeyin çıtkırıldım kızlar gibi hehe :) kütletme onun adı kütletme.... :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sürekli parmaklarımı çıtlatırım. çok ses çıkar hoşuma gider(di) hatta. bunları okuduktan sonra vazgeçtim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Öhhhhhhhh be sağ ayağımın serçe parmağı durmaksızın çıtlıyo.Her oynatışımda .[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben hastalık haline getirdim sıkıldıkça çat çut parmaklarımı kütletiyorum of :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne yazıktır ki benimde ayak bileklerim durmadan çıtlıyo doktora gittim ama dooru dğzgğn bi sebep sunamadı bana
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kafa kütletmek sakat yanlız. boyundaki damarların kesilebilme ihtimali varmış. e geberirsiniz haliyle. ama ben de kütletiyorum. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Öne çıkan mesajlar