Bralo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben direk ekliyemedim :P ilk arkdaşaın dediği hatayı veriyo gene .açamıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ooo hos geldiiin :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 nasıl ekliycem ben şimdi bu karakterleri ? biri sölerse çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi bilen yok galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla o olay patladi galiba bende duzeltemiom =|[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 harbiden yalan olmuş :) hatta direk AO yalan olmuş sen ben treadan başka kimse kalmamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tatilden döndüm :) ciddi bi şekilde lvl yapmayı planlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar