Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. and Mrs. Smith

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

resim dedin.. demicektin.. :D gelsin resimler!!!!

[spo1=Aşkım benim][/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 21 Haziran 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ya koymayın angelinamın resimlerini ya aşkım kabarıyo ya of.
ah angelinam ah.
angelina benim olsun 40 milyar borcum olsun yemin ederim çalışıp öderim :D[signature][hline]silence..
Mesaj tarihi:
Mr. and Mrs. Smith denilince su ingilizce kursu reklamlarındaki Mr. and Mrs. Smith went to the seaside lafi geliyor aklıma. :)
ama filmde fena değilmiş herhal.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Sabah gittim çok da ahım şahım bir film değildi...
Angie için izlenir ama :P[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:

özelden yolladım en kolay host işlemlerini ve yöntemlerini artık her an bekliyoruz o resimleri :D Beklerken arkadaşlar size bir hediye daha benden:

[spo1=Meet Mrs. Smith][/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

Mesaj tarihi:
nasi bi dudak var su angelinada mubarek vantuz hüpletip yutacak sanki bi kerede :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:

Abso gerisini getirmedi.. benden size kıyak

arkadan ibo'nun Ağlamaaa şarkısı girer..
ben burda eriririm[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me

• Yeni Oluştur...