Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. and Mrs. Smith

berqe

Öne çıkan mesajlar

Mr. and Mrs. Smith denilince su ingilizce kursu reklamlarındaki Mr. and Mrs. Smith went to the seaside lafi geliyor aklıma. :)
ama filmde fena değilmiş herhal.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

özelden yolladım en kolay host işlemlerini ve yöntemlerini artık her an bekliyoruz o resimleri :D Beklerken arkadaşlar size bir hediye daha benden:

[spo1=Meet Mrs. Smith][/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

Sosyal ağlarda paylaş

abbiii AMANNINNNNN amanııın böyle gözleeerr YYYOOOK!! YOOKK!! BAŞKA YERDE!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

abi kadın harbi diyorum.. dünyanın bilmemkaçıncı harikası yaw..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen onu bırak.. konuşmak yeter[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

zevkler tartışılmaz nukemcım.. yani ben şahsen tapıyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Abso gerisini getirmedi.. benden size kıyak

arkadan ibo'nun Ağlamaaa şarkısı girer..
ben burda eriririm[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...