Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir dikili nasıl bi yer?

Joker

Öne çıkan mesajlar

Gezdim Tozdum [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

boktan bi yer, ama öğretmenler sitesi ve danıştay diye yerleri var hatunları baya güzel..
diskoları kolpa,
sahili boktan,sırf deniz anası var
orda merkezde bi yer var dondurmacı hergece kurra ile bisiklet veriyo eğer kazanırsan merkeze kadar yürümek için zorluk çekmezsin,
izmirde çeşme,kuşadası mekanları varken nie orası?
yazını berbat etme kendini kurtar gerisini boşver
Sosyal ağlarda paylaş

ben kücükken gitmistim hatirliorum.
tavsiye edebilicegim yerler vardir yinede heralde...
hede cocuk bahcesi
hödö lunaparki
hebele hayvanat bahcesi
hübele oyuncakcisi =P[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Temmuz 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 10 önce sene gitmiştim en son tatile o zamanlar çok tenhaydı,geçen sene günü birlik gidelim dedik o da ne uçmuş dikili,yeni yeni evler büyütmüşler iyice dikiliyi yeni caddeler falan,baya bi kalabalıklaşmış falan denizine giremedim ama efsane bi kayalığı vardır,en sevdiğim yönüdür dikilinin.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

güzel yerler
öyle huzur bulabılecegın bi yer.sabah denizine girersin.guneslenırsın geceleyin de ailecek ya da arkadaslarında bı carsıyı turlarsın
bi elınde dondurma gezer muhapet edersin
biz öyle yapıoduk cokta guzeldi :)
ben tavsiye ederim[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere gitmiştim Dikili'ye . Kafa dinlenesi , güzel bi yerdir. Öncelikle Dikili'ye yaklaşık 10km olan Denizköy'e mutlaka gitmelisin. Türkiye'de gördüğüm en güzel koylardan biri. Orda kanoyla açıl , güneşlen , müzik dinle , patates kızartması ye falan.. Gerçekten güzel bir ortam Denizköy. Merkezde ise yapacak işler kısıtlı. Dondurması güzeldir Dikili'nin , çarşıda alışveriş yapılabilir. (emekli , memur popülasyonu yüksek olduğundan ucuzdur dikili=) Baby Rock adında bir discosu vardır. Ben gittiğimde Haluk Levent konseri vardı (hiç de sevmem) 10 günde bir Baby Rock'da konserler vardır. Sabah ise Baby Rock'un karşısındaki özel plaj'a gidilebilir. Arabanız varsa yakın yerler olan Ayvalık ve özellikle Bergama'ya gitmenizi tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...