Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 izmir dikiliye gidicekmişiz, nasıl bi yerdir denizi iyimidir fln biraz bilgisi olan varsa :) tavsiye ediceniz yerler...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 emekli yeriymiş ööle dediler gidecektim korktum vazgeçtim gitmekten[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla seçme şansım pek yok, yani varda ayıp olur millete bilet fln da alındı :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben bunu kitlemiyim, taşıyayim, çünkü aciliyeti var gibi, falan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 nereye taşıoruz ki :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Gezdim Tozdum [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ana Yaşam / Gezdim Tozdum diye bölüm varmış :P prdn valla ilk kez görüyorum :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla bööle bi bölüm mü vardı :P[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 boktan bi yer, ama öğretmenler sitesi ve danıştay diye yerleri var hatunları baya güzel.. diskoları kolpa, sahili boktan,sırf deniz anası var orda merkezde bi yer var dondurmacı hergece kurra ile bisiklet veriyo eğer kazanırsan merkeze kadar yürümek için zorluk çekmezsin, izmirde çeşme,kuşadası mekanları varken nie orası? yazını berbat etme kendini kurtar gerisini boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya orda yer varmış hazır, onun için bilet fln ayarlandı... olmazsa başka yerlerede giderim... gene... ayıp olmasın çocuklara.. :) ama bi gittiğimiz yeri bilelim dedim :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben kücükken gitmistim hatirliorum. tavsiye edebilicegim yerler vardir yinede heralde... hede cocuk bahcesi hödö lunaparki hebele hayvanat bahcesi hübele oyuncakcisi =P[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Temmuz 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben de 10 önce sene gitmiştim en son tatile o zamanlar çok tenhaydı,geçen sene günü birlik gidelim dedik o da ne uçmuş dikili,yeni yeni evler büyütmüşler iyice dikiliyi yeni caddeler falan,baya bi kalabalıklaşmış falan denizine giremedim ama efsane bi kayalığı vardır,en sevdiğim yönüdür dikilinin.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 güzel yerler öyle huzur bulabılecegın bi yer.sabah denizine girersin.guneslenırsın geceleyin de ailecek ya da arkadaslarında bı carsıyı turlarsın bi elınde dondurma gezer muhapet edersin biz öyle yapıoduk cokta guzeldi :) ben tavsiye ederim[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 fazla huzurlu ama babyrock var gece kulubu[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gayet cirkin bi yer bncee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bir kere gitmiştim Dikili'ye . Kafa dinlenesi , güzel bi yerdir. Öncelikle Dikili'ye yaklaşık 10km olan Denizköy'e mutlaka gitmelisin. Türkiye'de gördüğüm en güzel koylardan biri. Orda kanoyla açıl , güneşlen , müzik dinle , patates kızartması ye falan.. Gerçekten güzel bir ortam Denizköy. Merkezde ise yapacak işler kısıtlı. Dondurması güzeldir Dikili'nin , çarşıda alışveriş yapılabilir. (emekli , memur popülasyonu yüksek olduğundan ucuzdur dikili=) Baby Rock adında bir discosu vardır. Ben gittiğimde Haluk Levent konseri vardı (hiç de sevmem) 10 günde bir Baby Rock'da konserler vardır. Sabah ise Baby Rock'un karşısındaki özel plaj'a gidilebilir. Arabanız varsa yakın yerler olan Ayvalık ve özellikle Bergama'ya gitmenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi ben gittim paso yaşlılar emekliler falan var...Arada güzel kızlar da çıkıyor çıkmıyor değil[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar