DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 boş kontenjan varsa varım ve iddialıyım[hline] icq: 67083813
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben de boş kontenjar varsa, katılmak istiyorum
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon , urza , slayer, simofle , dagger , thekingpin , oky , volfied , karakedi , sturm , closter , mandrake , diablo , deli_cevay , lvl_sabo kac etti toplıyalım hmmz 19... son 3 kı$ı kadro dısı olabılır gercı volfıed fılan taa amerıkalarda onuda atabılırız :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 deli_cevay kim yaw? :-P pazar'a kadar biterse diyeyim yalnız. pazar yazlık hesabı gidicem..piç etmiyeyim turnuvayı. pazar'a kadar biterse sonuna kadar vardım ehe.[hline] icq: 67083813
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 katılım fazla olur 32 kişilik yapalım bu arada bende oyniyacam[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon , urza , slayer, simofle , dagger , thekingpin , oky , volfied , karakedi , sturm , closter , mandrake , diablo , deli_cevat , lvl_sabo , predur , senko hmmz kac oldu... 21 kaldı 13[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 var mı simdi kapısacak olan arkadaslar? :)
Öne çıkan mesajlar