jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gecenki fiyaskoyla sonuclandı maclar olmadı vs.. vs.. eewet 16 kisi bekliyorum benle beraber 15 kaldı yane eger cok talep olursa 32 ye cıkartırız... katılıma gore kuralları grupları fılan solıycem..[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gir sitesine aha budur ya hane bole eskıden platıkden futbolcular olurdu ekraflarında kucuk yukarlak bozluk mac yapardın gerıye ckersın adamını korsun topa ıste en okuzce anlatım seklı :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ben varım! (iyi oynamıyorum kolay rakip verin :))
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 olablirim ben de[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehe fakat yenı baktım ınternetten multı kapalı gıbı bısye dıyo bıde sız bakarmısınız ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 vayvayvay bende varim tabiki:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon sımdılık bu kadar kaldı 11 ki$i kaldı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sıte acılmıyor[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ekle benide ama hatlar düzeldikten sonra yapıcaksak yoksa yavaş yavaş oynayamam sinirlenirim kafa atarım bilgisayara
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hatlar düzelince yapcaksak beni yaz[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bende varım..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
fab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Hatlar düzelince bende katılırım.[hline]David "Fubber" Hausen
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben yokum bana güvenip de yaptıysan yani..[hline]
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon , urza , slayer, simofle , dagger , thekingpin , oky 11 ki$i olduk 5 ki$i daha olabılır olmadı fazla talep war 32 ye tamamlarız...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
fab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence lig usulü yapalım fazla katılım olursa, bu topic'in altında yayınlarız her hafta durumu :)[hline]David "Fubber" Hausen
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben de varim[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben warım ama ezer gecerim sonra solemedi demiin.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe
Closter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hehehee Ask Bir Sudur İc İc Kudur :]]]]]
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon , urza , slayer, simofle , dagger , thekingpin , oky , volfied , karakedi , sturm , closter ... 15 ki$i olduk ya 1 kisi daha yada 17 ki$i daha..[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 uwww rakipler zormuş be.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bende varım da ne zaman yapıcaz 2 gün sonra filan yazlığa gidicem[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 gelirim her turlu :)[hline]NothIng
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 karpuz , jacabo, duke guybrush , LevieMaxilack , Xechelon , urza , slayer, simofle , dagger , thekingpin , oky , volfied , karakedi , sturm , closter , mandrake newbie bak gır sıtesıne ole netten oynuyosun yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 benide yazın yaw[hline]Façiku Afikiki?
Öne çıkan mesajlar