Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dracula normal şartlar altında senin gibi bir adamı hiç cevap vermem ama sen çok oldun. Sırf çeneden mi yapıldın sen? Tekrar tekrar aynı şeyi azında sakız gibi çevirip çevirip söylüyorsun. Avrupa'da Amerika'da bunlardan kat ve kat fazlası gösteriliyor. Arap ülkelerinde kadınların gözünün bile görünmesi yasak bunlardan hangisi daha gelişmiş. Şimdi ben bu örneği verdim çevirip "Soyunulunca akıl artıyor mu?" gibi konuyu başka bir tarafa taşımaya kalkma. İnsanların kültürlü olmasının televizyonla bir alakası yok. Toplumda yaşayan insanlar kaliteliyse zaten tv programları da kaliteli olur. Öyle bir toplumda kalitesiz bir program barınamaz. Bizim toplumumuzun kalitesi bu ki bbg, gelinim olur musun, vs.. programlar günün 12 saati verilirken eğitim programları sabaha karşı 2 de 4te veriliyor. Senin söylediğin doğudaki evlilik meselesi de tv icad olduktan sonra olan birşey değiıll. Bu oranın bir kaç yüz yıllık kültürü. Benim babannem 15 yaşında evlenmiş. TV denilen icadı da istanbula göç ettikten uzun yıllar sonra görmüş. Senin kurduğun nasıl bir mantıktır böyle. Dindarsan "Ben dindarım. Bu tür prgramlar benim inancıma ters düşüyor. O yüzden rütükün yaptığını onalıyorum." de. Ya da gerçek düşüncen neyse onu söyle. Ama bence sen ne dindanrsın ne de başka birşey. Sadece 3-5 birş öğrenip devamlı onları uygulayan sabit fikirli basit bir insansın. Aslıda nick'inin de vampi olmasından belli zaten. Vampirlerin de genelde yeni bir fikirleri olmaz. Sabahları pis ölümcek ağı dolu bir masende uyu, gece de gelişim, ilerleme zamanı nerdeyse tamamen durmuş bir zaman diliminde de yaşa. Zor bir yaşam değil aslında çok fazla düşünmeyede gerek yok. NoT: Bu konuya verdiğim cevabı fazla sert bulan site yetkililerinden ve diğer arkadaşlardan(bu vampir hariç) özürdilerim. [Bu mesaj Rock tarafından 01 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 rock, sen de iyisin valla, yaz yaz, yerin dibine geçir, ondan sonra özür dilerim de..hayır sakin sakin anlatamıyo musunuz derdinizi illa hakarete mi dökmeniz gerekiyo?gelir adam senin nick'ine bakıp "ahaha rock, sen de taş kafalı olmalısın ahah" der, hiç bi farkı yok yani..editlemeni öneririm çok geç olmadan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İleri gitmek, geri gitmek, sağa gitmek, sola gitmek KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL. Anlamıyor musunuz bu televizyon. İnsanların aklı değişmedikçe program akışını değiştirerek dünyayı kurtaramazsınız! Televizyon eğlencedir. Aptal saptal idealleriniz için eğlencemizin içine edilmesin ya. Eğlencemin içine edilse bile özgürlüklerime tecavüz edilmesin ya.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sir, 01 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki: rock, sen de iyisin valla, yaz yaz, yerin dibine geçir, ondan sonra özür dilerim de..hayır sakin sakin anlatamıyo musunuz derdinizi illa hakarete mi dökmeniz gerekiyo?gelir adam senin nick'ine bakıp "ahaha rock, sen de taş kafalı olmalısın ahah" der, hiç bi farkı yok yani..editlemeni öneririm çok geç olmadan. Gördüğüm kadarıyla not kısmını bile pek iyi okumamışsın. Ben o yazıda yerindibine geçirdiğim kimseden özürdilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sen de benim yazdığımı okumadın heralde, onca şey yazdıktan sonra özür dilemenin bi manası yok, forum kurallarına aykırı o post, ayrıca gereksiz yere agresif.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Rock, 01 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: ... Ben o yazıda yerindibine geçirdiğim kimseden özürdilemedim. Sen kendini ne zannediyorsun? Ben kendi görüşlerimi belirtmişim. Karşı çıkıyorsan yazarsın, şikayet edersin. Ama kendi çapında benim hakkımda atıp tutmaya hiç mi hiç hakkın yok. Yerin dibine de geçtiğim yok. Sen kendini biraz geçirmişin ya neyse. Takıl kafana göre sen.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya Arkadaşlar boşuna birbirinizi kırmayın.Hepimiz biliyoruz ki,dizilere sigara yasağı koyan kişiler evlerinde veya dışarda çoluğunun çocuğunun yanında sigara içiyordur.Ya da bu kişiler elbet gençliğinde erotik şeyler izlemişlerdir.Herhalde ,Galiba ,Sanırsam!!![signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar