Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: orc_lord, 01 Ağustos 2005 18:16 tarihinde demiş ki: chemical aştın vallahi sen zaten denemediğin bir o kalmıştı :-p ne kadar zevklidir bilmiyorum ama dreamland vb. yerlerde onların oyuncak tarzında olanlarını hatırlıyorum, sahtesini denemek isteyenlere duyurulur :-p ben onunla o topları ezip ezip pörtletmiştim:)[signature][hline]kedi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eheh :) bilemiyorum vallahi prawler'in dediği gibi: "senden iyi cacık olmaz" :-p tuğla ilede olanı vardı, topları eziyorsan tuğlalarıda patlatırsın herhalde :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 La kemikıl, bunu da mı yapacaktın ha? Buraya yazıyorum, bu herif bu gidişle müteahhit olur, SS(sınırlı sorumlu) Paticik konutları Toplu Kooperatifi kurar, paraları da alır kaçar :) İkinci seçenek kemikıl ilk Türk astronot olur ama, o daha zor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ehe Paticik Kooparatifleri AŞ. kurucular kemikıl ve karakedi :) parayı götürme yolunda ilerliyorsunuz valla[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 patikent procesinde senin için bi eksKAVATÖR yapcam :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oha be 250.000$ verilirmi o parayla 6.45 al onu kirala daha çok para kırarsın :)
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2 tane 6.45 alırsın o fiyata.düştü fiyatları :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kıskandım seni bende isterdim küçüklüğümde ne güzel bir hayalini gerçekleştirmişsin
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende oyuncağı vardı o dediğin şeyin hem de tıpatıp aynısıydı markası da philips mi ne öyle bişeydi. arkadaşın kardeşi kırmıştı, keşke öldürseydim.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 : keske oldurseydim dedi adam :P[signature][hline]Bal adam...
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmmm, ayda 6000$dan 41 ayda çıkarıyo amortisini. 2yıldan az yani. 36 ay vadeyle falan satan bi yer bulup kiraya mı versek yahu. oppss!!!! hay allah! keşke paticikteyken sesli düşünmeseydim ;) (edit: 6000ytl ymiş kirası. varsın olsun, yine de 2-2,5 yılda çıkarır bu zararını. 36 ya da 48 ay düşük faizli bi kredi çekip halletmek lazım) [signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 01 Ağustos 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 :)) zevkli olmalı, ben de vinç kullanacam hadi bakalım.. bu arada ekskavatörle beko biraz faklı birbirinden, beko bir alt sınıf..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 taktir ediyorum şahsen. ekieki tadında yazanlardan bahsetmiyorum tabii ki.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 süfersin :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bizim toprak işleri dersi vardı. bu ekskavatörlerden vize'de soru gelmişti yok bilmem ters kepçeli mobil ekskavatör falan =P
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en son bir oyunda kullanmıştım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Chemical, 01 Ağustos 2005 18:13 tarihinde demiş ki: kepçe takılmış forklifte benziyo o be googlede aradım garip bi tipi var:). Öne devrilmiyomu o?:b eheh yok devrilmesi biraz zor ama olabiliyor . gemi ambarinda liman vinclerinin toplayamadigi komurleri toplar bir araya getirir gerekirse kepceye kendim bosaltirdim . gerci benimkiside amator isiydi canim sikildikca inerdim gemiye ama bob-cat le dans bile edebiliyor insanlar . 1- robo-tech 2-bob-cat . genelde santiyelerde ince isler icin vardir . sor , eger varsa bob-catin tadi hic bir seyde yok sen de goreceksin :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Güzel ya maksatlı makinalar .[signature][hline]SupeRock
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende bu herif nerde kara kedi sırf chemical icin ogreti bolumunu acti :D adam topic acmiyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İnsanın beynini yoruyo ya onlar öle ilk kullanış zevkli ama bi hafta çalış onda bak anlıyosun ameleliği yani =) sallana sallana yiteeer dedirtiyor.. Bende kullanmıştım zamanında babam inşaat mühendisi abidik gubidik şeylerle uraşmıştım ehe.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Öne çıkan mesajlar