Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekskavatör kullanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 01 Ağustos 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
chemical aştın vallahi sen zaten denemediğin bir o kalmıştı :-p
ne kadar zevklidir bilmiyorum ama dreamland vb. yerlerde onların oyuncak tarzında olanlarını hatırlıyorum, sahtesini denemek isteyenlere duyurulur :-p

ben onunla o topları ezip ezip pörtletmiştim:)[signature][hline]kedi
Mesaj tarihi:
La kemikıl, bunu da mı yapacaktın ha? Buraya yazıyorum, bu herif bu gidişle müteahhit olur, SS(sınırlı sorumlu) Paticik konutları Toplu Kooperatifi kurar, paraları da alır kaçar :)

İkinci seçenek kemikıl ilk Türk astronot olur ama, o daha zor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
bende oyuncağı vardı o dediğin şeyin hem de tıpatıp aynısıydı markası da philips mi ne öyle bişeydi. arkadaşın kardeşi kırmıştı, keşke öldürseydim.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
hmmm, ayda 6000$dan 41 ayda çıkarıyo amortisini. 2yıldan az yani. 36 ay vadeyle falan satan bi yer bulup kiraya mı versek yahu. oppss!!!! hay allah! keşke paticikteyken sesli düşünmeseydim ;)
(edit: 6000ytl ymiş kirası. varsın olsun, yine de 2-2,5 yılda çıkarır bu zararını. 36 ya da 48 ay düşük faizli bi kredi çekip halletmek lazım)
[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 01 Ağustos 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:)) zevkli olmalı, ben de vinç kullanacam hadi bakalım..

bu arada ekskavatörle beko biraz faklı birbirinden, beko bir alt sınıf..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Mesaj tarihi:
taktir ediyorum şahsen.
ekieki tadında yazanlardan bahsetmiyorum tabii ki.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 01 Ağustos 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
kepçe takılmış forklifte benziyo o be googlede aradım garip bi tipi var:).

Öne devrilmiyomu o?:b

eheh yok devrilmesi biraz zor ama olabiliyor .

gemi ambarinda liman vinclerinin toplayamadigi komurleri toplar bir araya getirir gerekirse kepceye kendim bosaltirdim . gerci benimkiside amator isiydi canim sikildikca inerdim gemiye ama bob-cat le dans bile edebiliyor insanlar .

1- robo-tech
2-bob-cat .

genelde santiyelerde ince isler icin vardir . sor , eger varsa bob-catin tadi hic bir seyde yok sen de goreceksin :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
bende bu herif nerde kara kedi sırf chemical icin ogreti bolumunu acti :D adam topic acmiyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
İnsanın beynini yoruyo ya onlar
öle ilk kullanış zevkli ama bi hafta çalış onda bak anlıyosun ameleliği yani =)
sallana sallana yiteeer dedirtiyor..
Bende kullanmıştım zamanında babam inşaat mühendisi abidik gubidik şeylerle uraşmıştım ehe.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***

elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

• Yeni Oluştur...