Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 su an abbysden shard +1 cıkardım cok mutluyum oyle boyle degıl 50 gem harcadım +5 kukry lerı 5m e satıyorlar bunun fıyatı ne acaba satsam hemen skılleır degıstırsem :) yardımcı olursanız cok sevınırım.( sıalhın gorunusu bıle harıka delı oldum 66dmg war )[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 xhenegon[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Valla 70m edermi? hemen satma bir iki gün bak fiyatlara.70 den fazladır belkide. Bu arada tebrkler,kısaca zengin oldun :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 17 Şubat 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lammmm satıldı bıle 7 m den nedemek 70m allah belamı wersın benım ben naptım nolur yanlıs yazmısım de[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 70 milyon.Büyük geçmiş olsun.Oyunu bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 buz aglıyorum sımdı nasıl yaparım ben bu salaklıgı allahımmmmmmmmmmmmm nolur saka de buz en fazla 10 eder de yıklıdım yıldım koltuga resmen bırakım mı harbıden walla delı oldum nasıl 70m pfffffffffff[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yok kendine zarar vericek kadar degil,intihar falan etme,ama cidden alan adam muazzam şanslı biriymiş, Onun şansı > Senin şansın Fala inanma falsız kalma.Neyse halim,o çıksın falım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 serefsızı ıkı sanıyeyle kacırdım nasıl aldı sayfaya bakmadan once duruodu sonra cevırdım gıttı nese saglık olsun benım gıbı oldukca ınsan para para dıe daha cok aglar saol genede keske sormasaydım ama of offfffff[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Shard çıksa sıfırdan rogue kasılır,o derece yani.Abyss den cıkan itemleri fiyatları bilmiyosanız hemen satmamanız lazım. Dert etme,ilerde bi gün gene çıkar.Yada rogue degilsen,en azından "allahım rogue degilim,bana acımıssın" falan diyebilirsin.Ya rogue olsaydın bide? Takma,ileride,"shardım vardı hack yedim yaw" falan yaparsın :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 17 Şubat 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 msn ye bakmazsın dıe yazıoru pekı 10m param war sımdı salkalıgımla yaptıgım sımdı ben bu parayı (pet mage we lıgh+glazerım) pet fıre mage ıcın mı yoksa normal herseyı ınte werıp lıghte dewam mı edeyım?[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 delırtıcekler benı gelen dalga gecıor of haber cabuk yayıldı allam ne sucum wardı serwrın salak oglanı oldum[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ne olmak istedigine baglı abi böhüü,cözemedin sen bu mage olayını,bir aydır ugrasıyosun valla :) Hasar vermek istiyorsan fire/ice Hem hasar vermek hemde agır zırh-iyi staff istiyorsan İnt yuksek Hem hasar vermek hemde daha fazla vermek istiyorsan paper Yavaslatmak istiyorsan ice-light Yavaslatıp iyi zırh giyeceksın int yuksek Durdurmak istiyorsan light/ice Durdurup,daha fazla durdurmak istiyorsan:) int yüksek,iyi staff alacak kadar mp,mesela +7 elixir kac mp ister,gerisi komple int Cöz artık su olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 R O F L M A O ! [signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ınsallah sılınır bu topıc de fazla rezıl olmam artık :((([signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yanlız büyük geçmiş olsun harbi evlat acısı gibi koyar :D[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim karnıma bile agrı girdi duyunca iyi dayanmışsın yine[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyi adamı bunalıma sokmayın yeter :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 4x Clan: yok abi clan felan bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 boş ver hoca takma kafana :) bak bizim server da sudan ucuz :) Dagger lar . yaşasınnnn JAP KO :) 100k ya Enchant Upgrade Scroll STR INT ne ararsan :) 200k CHITHIN armour felan :) o yuzden takma.. gel Jap ko ya :)[signature][hline]Symrna LvL 49 Priest Healer-RezZer ---- Ares--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Taktir ettim. Alan kişi size baya dua etmiştir zaten[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crui Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Senin allah cezanııı vermesınnnnnnn 7m ye satılır mııııııııııııııı ya ağlamak istiyorum sen öl hatta uzak dur bi daha forumada girme offff 7m mi alan adam sana ne kadar dua etmiştir biliyon mu intihar etsende ölmessin sen yaa offf shard gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim bile oyunu birakma istegim dogdu $u an :D abi naaptin sen ya?[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abıcım acın haberlerı yarın atlıycak bı kopru bulursam atlıycam zaten evlat acısı gıbı koydu gecer bıdaha cıkar desenıze ama ahım var cıkarsa busefer sıze ınat 500k ya satıcam dellendırmeyın nolur sıldım charı degısıtrdım zaten o sınırkle ıı mı ettım bılmıom ama cumlemıze gecmıs olsun gııttı canım sılah ama kızmayın sız gorseydınız hocam bu 7 degıl 70m dermıydınız?[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 su an oyna gırebılen warmı? ben gıremıorum loggin failed werıp duruo[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Abicim valla buyuk gecmiş olsun 1 kac gun onceye kadar 109 mil. a satılıyodu shard +1 ler ama su an 80 civarında seyrediyo... Sahsen bana shard cıksa sıfırdan assassin kasardım ama degmez yap gene bi 50 abyss level 1 lik char la patlat b arkadaşıma 2 chitin shell rogue 2 shard 1 mirage gerisi ıvır zıvır duştu[signature][hline]Assassinim Ezelden Göynüm Gecmez Orc Priestten amaninnnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar