Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boss hakkında soru


Xajiero

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle slmlar.Arkadaşlarım bi yerde boss doğunca altta location ile birlikte yazı geçtiğini söyledi.Ama ben böyle bir yazı hiç görmedim.Nası oluyor anlatırsanız sevinirim.Mesela kekurikekukaka kesmek istiyoruz bakacağımız yer bütün moradon sınırları mı yoksa belli bir yer mi?Bi soru daha sorucam yeni başlık açmak istemedim , Beramusta manner işe yarar mı? Chok sağolun ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın seni kafalamış sanırım. :) Keşke öyle bişi olsada Eslant, Piana x 3 server'ı her 8 saate bir boydan boya turlamak zorunda kalmasak.
Her boss un belli birkaç spotu vardır (Piana'da DT ve Atilla, Eslantta Talos hariç onların spotu sabit.).O spotlarda yaklaşık 8 saatte 1 , kıtır kıtır doğranıp doğrayanı zengin etmek için çıkarlar.(Bir harita vardı ama bulamadım, bulursam yollarım)
Keku Moradonda hemen hemen her Kecon grubu arasında çıkabilir. (gene yaklaşık 8 saatte 1)

Manner KO' da hiç bir işe yaramaz ama KE geldikden sonra bayağı işe yarıyacak diyorlar. O yüzden arada kasmak fena olmaz sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın heralde "boss event" den bahsetmiş. bazı günler GM ler boss event dedikleri aksiyonu gerçekleştirir. seçilen haritaya random olarak boss lar serpiştirilir. bu arada da anteras bilmem nerde, vc şurada şeklinde bilgi geçerler kolaylık olsun diye. onun dışında boss lar şurda burda diye bi yazı ben şimdiye kadar görmedim.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 01 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...