Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Pyro, 01 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki: cidden ne yapmaya calı$ıyorsunz anlamıyorum.bırı ordan kızlar yakı$ıklı vs derde bugun kotuyum sankı cırkın gıbı hede höde der dıgerı cok yakı$ıklıyım ama kızlara pas vermıorum bugun kız kestı hede höde.bıze ne bundan ben onu anlamadım?ya da ben kı$ısel bölumunun anlamını kavrayamadım.burda cıddı sorunlarınız,a$k vs muhabetlerı olurdu genel de de bu topici cidden anlamıyorum.git du$a gir temızlen daha ıyı hısedersın tarzı bır cevap gelırse de hıc $a$ırmam. gerçekten bir sorunum varki topic acıyorum... haa bazıları ordan SAZANlık yapar doğaldır onun yaptığı davranış benim davranışımıda kötülücek diye birşeyde YOK[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tip mip yalan onu baştan söyliyim. mutlaka biirnin(genelde bir çok insanın ama siz görmüyorsunuz) hoşlandığı bir tipsindir. olay nerde bitiyor? tatlı dilde bitiyor. sen adabıyla konuşursan ne uçan ne kaçan elinden kurtulur;) onun da sırrı kendine güven ve karşı tarafın bulunmaz hint kumaşı olmadığı bilincinden geçmekte.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 senın ne kdr derecede yakı$ıklı oldugunu vs bılmıyorum ama senden daha kotulerı napsın?senın kı cıddı bır sorunsa onlar ıntıhar etsın artık?ı$e bu yonunden bak ve mutlu olmayı dene ha?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: khas, 01 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki: @dynun; keyfimi kaçırmaya niyetim yok laf yetiştirmeyecem sana... kaçırma güzel kardeşim. neden canını sıkacan sanki . diğerlerinin canını sıktın ama o önemli değil. evet evet kapatiyim konuyu.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ah kalbim var git izle moral bul çok komik[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 öyle aptalca programları izlemeyerek protesto ediyorum.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Gothic_Angel, 01 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki: mutluyummmmm tatile cıkıcam ardından sevgilim gelicek ohh bi dakka ama ya, kafam karıştı benim? şizofreni falan var heralde?[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Gothic_Angel, 01 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: öyle aptalca programları izlemeyerek protesto ediyorum..... GİT O ZAMAN AYNA DA KENDİNİ İZLE DAHA İYİYSİNİ BULABİLECEKSEN[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2pac ne bu sinir şimdi ? o programı izlemiyor diye adama bağırıyosun :-) bunu da gördük[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gothic adam yakışıklıdır hemde melek gibisin yürü be[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Dynun, 01 Ağustos 2005 21:49 tarihinde demiş ki: 2pac ne bu sinir şimdi ? o programı izlemiyor diye adama bağırıyosun :-) bunu da gördük abi adama iyilik yapıyos aptal porogram yakıştırması yapıyor onu bende izliyorum alınırım ben öle[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 olur öyle arada.. soora gecer ruh haliyle alakali biseydir genellikle...[signature][hline]Butterflies in the jar so breathless.... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Body yap kendine güvenin gelir.. Eğer ki tipten kaybediosan vücuttan kurtarırsın...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 slat korkunç fikirler veriyorsun =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 edeleli erkek olur işte daha ne=)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Geçen gün 3 kız birden üzerime saldırıp öpmeye çalıştı. Biz lezbiyeniz ama sana özel ilgimiz var dediler. Güldüm, yürüdüm gittim. Çok kuulum lan Çok yakışıklıyım lan [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail! [Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahah kahretsin prawler supersin idolümsün[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahahaha prawler travestidir belki onlar =)[signature][hline]Butterflies in the jar so breathless.... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @VaniLLe= Yakı$tıramadım sana bu lafları... Yani bana saldiranlar travesti olcaklar ha illa =( Bana hiç öyle gelmediler ama neyse...CAN TOUCH THIS? [spo1=Kızlar cep telefonum]Özelden isteyin plz[/spo][signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...SAKLI SOKAK | Mail![Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iyi , güzel de :) kaş üstünce sivilce moda mı bu aralar[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fotoşopumuz yok ki düzeltelim plz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hade iyisin iyisin :)=[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu kız Prawler'a bakmaz ama Gothic Angel sana hasta olur bak[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Prawler sivilcesiyle mutlu sizene ya :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla benım halım daha da beter o zaman..Yakısıklısın dıyen cıkmadı..:).Cırkınsın dıyen de cıkmadı..Ama bı seye benzemıyorum zaten :)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar