Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölen Npc lerin Cesedlerini yok edemedim

casher

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar
Daha önce bu konu ile bilgi verildiyse ben goremedim kusura bakmaın.iki olayın icindne cıkmaadım.1.si ben yarattıgım skeleton her neyse keslince yenisi cıkıyor spawndan ama ölü cesedler yok olmuyor belkide oluyordur ama cok uzun sıuruyor bu sureyi kısaltmanın yolunu yazarsanız sevinirim.2. sorunum ise sorun sayılmaz cank aradım bunuda duzenlemek sitiyorum ayratıkların icindne cıkan lotları degıstırmek ıce dragondan 800gp cıkcagına 5k cıkmasını sıtıyorum nasıl yapacagımı yazarsanız cok memnun olurum saygılar Kolay Gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

1. ci

sphere.ini nin icinde In Game Decay bölümüne Bak orda yazıyor.
birazda www.paticik.com/scripts e bakarsan mutlu olurum yazıyor sizi tembeller :-)
2.
Sphere_evil'a bak bulursun
bi örnek gösterim ama
girdin
[CHARDEF 0900]
DEFNAME=c_m_skeletonarcher
NAME=Skeleton Archer
ID=c_SKELETON_W_AXE
CAN=MT_WALK|MT_RUN|MT_EQUIP

DAM=2,8
ARMOR=8
RESOURCES=8 i_reag_bone
FOODTYPE=
//ALIGNMENT=EVIL
SHELTER=r_spooky
TEVENTS=e_undead

CATEGORY=Monsters
SUBSECTION=Undeads
DESCRIPTION=Skeleton Archer

ON=@Create
NPC=brain_undead
STR=75
DEX={56 75}
INT={16 40}

ARCHERY=100.0
PARRYING={45.0 55.0}
MAGICRESISTANCE={45.0 60.0}
TACTICS={45.0 60.0}
WRESTLING={45.0 55.0}

FAME={100 2000}
KARMA={-1999 -4999}
-----------------------------------------------------------
ON=@NPCRestock
ITEM=i_bow
ITEM=rich_undead_backpack
ITEM=i_arrow,{10 70}
ITEM={ random_gold_pile 1 0 2 }
ITEM={ i_bone_chest 1 i_bone_leggings 1 i_bone_arms 1 i_bone_gloves 1 i_bone_helmet 1 0 5 }
-----------------------------------------------------------
bu kısıma yazacaksın herşeyi Ben iyice yanlış anlamısı soruyu :))
Mesela ITEM={ i_random_sword_magical öle bişe yazarsan }
rasgele magical kılıc verir

[Bu mesaj Erutan tarafından 03 July 2003 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm o lot isini anladım suan denedım olmadı ama bu isler ole hmn olmaz genelde hep bı ayar ister mantıgının anladım.Char cıldıgında bır player cahr skıllerın hepsınden 10ar tane fln oluor show realda onların meslege gore cıkmasını nerden saglarım ve sonuncusu arkadaslar bu vendorlar yuruyorya onlar yurumesınler dıe dexlerını sıfırladım bazıalrında ıse ayradı bazıları save den sonra bkaıorum dexlerı 1 fln olmus yuruyor bıcozum mutlaka vartdır mutlaka :=) hadi siz onuda bılıosunuzur sabahtan berı scrıptten basım agrıdı bıkac ıılık daha yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

2 çözümü var 1. vendora .xflags 01000005 dersin vendor hem invul olur hemde paralyze ama bu ilkel bir özüm her ne kdr bunu kullansamda :Pp 2. çözümde spawn olarak ayarlayıp yürüme alanını 0 yaparsın ki bu güzel olmaz 2 fln yaparsın sadece 2 kare yürüyebilir eğer vondor spawn nası yapcaanı bilmiosan herhangi bi spawn koy (örn. Nightmare) daha sonra .infoyla spawn a bak orda bi yer var spawn ı deiştirebildiin onu mesela c_h_banker yaparsan invul yapmana da gerek kalmaz vendorlar öldükten sonra yenileri çıkar ki her server bu 2. yöntemi kullanır...umarım yardımcı olabilmişimdir...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...