casher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Merhaba Arkadaşlar Daha önce bu konu ile bilgi verildiyse ben goremedim kusura bakmaın.iki olayın icindne cıkmaadım.1.si ben yarattıgım skeleton her neyse keslince yenisi cıkıyor spawndan ama ölü cesedler yok olmuyor belkide oluyordur ama cok uzun sıuruyor bu sureyi kısaltmanın yolunu yazarsanız sevinirim.2. sorunum ise sorun sayılmaz cank aradım bunuda duzenlemek sitiyorum ayratıkların icindne cıkan lotları degıstırmek ıce dragondan 800gp cıkcagına 5k cıkmasını sıtıyorum nasıl yapacagımı yazarsanız cok memnun olurum saygılar Kolay Gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 O ayarlamaları , dragonun olduğu scp den yapıyorusn sanıyorum, Spherechar_evil veya ona benzer scplerin içinde olabilir .. Hemen spawn olup cesetlerin gitmesini ise , spawn süresini uzatarak ayarlayabilirsin[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 1. ci sphere.ini nin icinde In Game Decay bölümüne Bak orda yazıyor. birazda www.paticik.com/scripts e bakarsan mutlu olurum yazıyor sizi tembeller :-) 2. Sphere_evil'a bak bulursun bi örnek gösterim ama girdin [CHARDEF 0900] DEFNAME=c_m_skeletonarcher NAME=Skeleton Archer ID=c_SKELETON_W_AXE CAN=MT_WALK|MT_RUN|MT_EQUIP DAM=2,8 ARMOR=8 RESOURCES=8 i_reag_bone FOODTYPE= //ALIGNMENT=EVIL SHELTER=r_spooky TEVENTS=e_undead CATEGORY=Monsters SUBSECTION=Undeads DESCRIPTION=Skeleton Archer ON=@Create NPC=brain_undead STR=75 DEX={56 75} INT={16 40} ARCHERY=100.0 PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={45.0 60.0} TACTICS={45.0 60.0} WRESTLING={45.0 55.0} FAME={100 2000} KARMA={-1999 -4999} ----------------------------------------------------------- ON=@NPCRestock ITEM=i_bow ITEM=rich_undead_backpack ITEM=i_arrow,{10 70} ITEM={ random_gold_pile 1 0 2 } ITEM={ i_bone_chest 1 i_bone_leggings 1 i_bone_arms 1 i_bone_gloves 1 i_bone_helmet 1 0 5 } ----------------------------------------------------------- bu kısıma yazacaksın herşeyi Ben iyice yanlış anlamısı soruyu :)) Mesela ITEM={ i_random_sword_magical öle bişe yazarsan } rasgele magical kılıc verir [Bu mesaj Erutan tarafından 03 July 2003 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tmm o lot isini anladım suan denedım olmadı ama bu isler ole hmn olmaz genelde hep bı ayar ister mantıgının anladım.Char cıldıgında bır player cahr skıllerın hepsınden 10ar tane fln oluor show realda onların meslege gore cıkmasını nerden saglarım ve sonuncusu arkadaslar bu vendorlar yuruyorya onlar yurumesınler dıe dexlerını sıfırladım bazıalrında ıse ayradı bazıları save den sonra bkaıorum dexlerı 1 fln olmus yuruyor bıcozum mutlaka vartdır mutlaka :=) hadi siz onuda bılıosunuzur sabahtan berı scrıptten basım agrıdı bıkac ıılık daha yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 2 çözümü var 1. vendora .xflags 01000005 dersin vendor hem invul olur hemde paralyze ama bu ilkel bir özüm her ne kdr bunu kullansamda :Pp 2. çözümde spawn olarak ayarlayıp yürüme alanını 0 yaparsın ki bu güzel olmaz 2 fln yaparsın sadece 2 kare yürüyebilir eğer vondor spawn nası yapcaanı bilmiosan herhangi bi spawn koy (örn. Nightmare) daha sonra .infoyla spawn a bak orda bi yer var spawn ı deiştirebildiin onu mesela c_h_banker yaparsan invul yapmana da gerek kalmaz vendorlar öldükten sonra yenileri çıkar ki her server bu 2. yöntemi kullanır...umarım yardımcı olabilmişimdir...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar