zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arkdaşlar, Galatasaray bu sene hiç bir sağlamtransfer yapmadı ve takımı tutan insanları maçlara çekebilmek için bir gösteriş ortaya koyamadı. Pires gelmedi. her hangi bir yabancı alınamadı. Ferrari Ribery Firari oldu. Tüm gs li arkadaşlarım bu mevcut durumdan son derece rahatsız. Takımlarının bu sene ne yapıcağını merak ediyorlar ve de çoğu maçlara gitmeyi düşünmüyor. BU seneki kombine satışlarında çökme var. Fiyatları minimuma çekiyor yönetim ama talep fazla deil. Geçen sene gs nin boş trübünlere oynadığını hepimiz biliyoruz. Alisamiyene 5000 seyirci gidiyordu en fazla. Bir idda vardı şampiyonluk için ama destekleyen adam yoktu. Bu sene merak ediyorum ribery nin gitmesi flash bir transfer yapılmaması ve de rakiplerin daha iyi transferler yapması tüm cimbomlu taraftarların bu senede stada gitmemelerinde büyük bir rol oynamaz mı? Sanırım bu sezonda boş trübünler görmeye devam edicez.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 başarısız olunursa tabiki tribünler dolmayacaktır bunu tribünlerin içinden biri olarak rahatça söleyebilrim türkiyede hiç bi takımın taraftarı mükemmel deil her başarısızda bu olur gs taraftarınında belli çekirdek bi taraftar kitlesi var hiç bir zaman yalnız bırakmayan yine onlar bütün sezon tribünde olur ama kalanlar tabelaya bağlı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gideriz ya,mezara kadar gs liyiz.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence de boş olacaktır. Taraftar da çaresiz yönetimde çaresiz. bence yapılabilecek en doğru davranış birkaç yıl yıdız transferi yapmayıp içeriye çekilmez 2.750.000 $ parayı Pirese değilde Galatasaray'ın kullanımına sunmak. Hırslı ama kariyersiz futbolculara yönelip mali durumu düzeltmeliler. Ancak önlerinde çok büyük engeller var. Borç yüzünden yapılanamıyorlar bir stad yapılamıyor veya FB gibi gelirleri yok. Bilemiyorum sadece bu yıl değil gelecek yıllarda da GS için ışık göremiyorum ben. BJK'nin elinde Fulya projesi var toparlanabilmesi için ancak GS için böyle birşeyde görülmüyor. Çok acı bir durum umarım düzelir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gidecez tabi min 3 maca gidecem oda mesafenin uzak olmasindan denizlideyiz... Denizli macina geliriz bide bjk ve fener gerisi beni asar mesafe cok... ama ben alınan 2 oyuncudan memnunum ve umutluyum... Sasa vee Altan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 altan iyi gerçekten en sevindiğim olay kombine olayına da gelince üniversitelilerin çoğu eski açık kombinesi çıkma umuduyla beklio hala bende onların aralarındayım kapalı fiyatları makul son derece ama artık çıkamasada biletle gideces her maça eski açığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Eski açık bitirildimi? Nasıl oldu görüşlerinizi yazarmısınız bilenler bizimde bir fikrimiz olsun o konuda[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet uni-gs olarak eski açığı fulleyeceğiz eğer kombine yaparlarsa,yönetim duy sesimizi...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 daha bitmedi 3. haftaki maça denio resimleri var işte yeni açıktan daha dik ve daha yakın yani daha iyi bi tribün oluo 6500 kişi alacak sene içinde turgay kırana okula geldiğinde sohbet ederken sormuştuk kesin çıkıcak demişti kombine halada çıkması için baskı yapılıo ama beklemede herkes tribün bitsin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 durumdan memnun degilim.ama fırsat buldukça gidicem.kombine almayıda dusunuyorum 1-2 sne kotu olduk die satamam takımımı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaşım öle gs liler takımını transferden kupadan dolayı yalnız bırakmaz gönül bağı vardır, öyle kimse umutsuzluga kapılmasn aslan gibi taraftar yine olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu sene kombine satışlarında geçen seneye oranla yükselme var.Numarali kombineleri bitti.Kapalının yarısından çoğu bitti.Dolacak demekki ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi ben bi beşiktaşlı olarak galatasaray ın bu haline cok üzülüyorum :([signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST [Bu mesaj 2pac tarafından 01 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj 2pac tarafından 01 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kusra bakma tamam bizim durum kötüde.senin üzülmen için takımının daha ii olması lzm hani :) ne bilim bi bjkli gs için üzülemez.en azından suan :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende bu arada fenerliyim ve gs nin trübünlerinin dolmasını tüm kalbimle istiyorum. Bizim trübünler her maç en az 25bin doluyor. gs nin 5000 ler eoynaması çok salakça geliyor bana..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Galatasarayın en kötü döneminde taraftarının yanlız bırakması gibi birşey olmaması lazım büyük takımlarında taraftarı büyük olmalıdır takımının bu döneminde yanında olmazsa zaten o takımın hiçbir degeri kalmamıstır.Bir Beşiktaşlı olarak bu tür durumlarda her zaman takımımın yanında olurdum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet dolsun stadları zatn 18 bin kişilik kapasite o bile yarılanmıyor ayıp . Zamanında uefa kupasını vs. almış takım , taraftar öwünmeyide biliyor ama başarısız olduğunda destek vermemek arkasında olmamak ayıp . Fenerbahçe stadınını 25 binn altında hiç gördünüzmü 5 senedir ?[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abartma hacı daha geçtiğimiz sezon bile bi kaç maçı yarıdan az seyirciye oynadı fb de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hangi maç ? bi bilgi vs. versene [signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. [Bu mesaj SirAnubis tarafından 01 Ağustos 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 araştırmalara sokma beni yaa kış zamanı lig maçlarına tek tek araştırma neyse yani sen diosun fenerbahçe 5 yıldır en az %60 dolulukla oynadı hmm kabul edim gözüme çarparsa bi yerde bi bilgi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bizim stadın yarısı bile 23 bin ediyor . Yani bu bir ali samiyen + 5 bin kişi daha . En kötü maçımızda olabilir . 4 Sene önce %40 50 arası olmuş olabilir . Boş bir maç söyliyim bu seneki kupa maçı kayserisporla . 20 bin kişi vardı kale arkalarında toplam 2 bin kişi falan vardı . Ama soğuk hemde çok soğuktu , ve kayseriyi bir önceki maçta 7-0 yenmiştik .[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eh ara sıra olabiliomuş yani bende her maç demedim bi kaç maç hatırlıorum öle dedim neyse neyse bu kadar istatistik yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 En aşağı 24bin kişi fln hatırlıyorum Fb stadını geçen sezon. Bu sene zaten 25bin kombine satıldı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmm yarın öbür gün bende gidip kombinemi alayım kötü gitsede takım sonuna kadar beraberiz demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bir polemik olsun die yapmıyorum ama: Bjk-Kapalı Traftarının üstüne taraftar tanımıyom[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar