Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Threads of Fate

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

1 sene sonra ingilizce dönem ödevi için tekrar hikaye yazdım. Hoca hep frp olmaz dedi bu seferde mitoloji yaz frpde olsaada içinde dedi bende kabul ettim. Başta baya yunan mitolojisine bağlı bir hikaye olarak ilerlesede ilerlediköe profesyonel bir şekilde frpye çevirdim hoca bile aferin dedi hehe. Acaba okuyanınız olurmu hepsini :p Hocanın tek eksik gördüğü yanlar gramerdi çünkü baya bir kelimede yazım hatası var mesala fell yerine feel yada cheek yerine chick yazmam gibi ama sadece wordle spell check için vaktim olduğundan onlara bakamamıştım ama kısa sürede bakıcam.

Threads of Fate[/b]

Buda geçen sene yazdığım hikaye:
The Two Tears[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür :) Okadar iyi olmasada bende yazıyorum hocada değişmediği için gül gibi geçinip gideriz seneyede yazarım işallah[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

okumadımki daha onu hehe :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...