Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 1 sene sonra ingilizce dönem ödevi için tekrar hikaye yazdım. Hoca hep frp olmaz dedi bu seferde mitoloji yaz frpde olsaada içinde dedi bende kabul ettim. Başta baya yunan mitolojisine bağlı bir hikaye olarak ilerlesede ilerlediköe profesyonel bir şekilde frpye çevirdim hoca bile aferin dedi hehe. Acaba okuyanınız olurmu hepsini :p Hocanın tek eksik gördüğü yanlar gramerdi çünkü baya bir kelimede yazım hatası var mesala fell yerine feel yada cheek yerine chick yazmam gibi ama sadece wordle spell check için vaktim olduğundan onlara bakamamıştım ama kısa sürede bakıcam. Threads of Fate[/b] Buda geçen sene yazdığım hikaye: The Two Tears[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bravo . iyi yazmisin., Ilk okuyunca Ne oluyo yine bir Garret kopyasimi dediydim, lakin devam edince "ben ne essekmisim yarrabim GAretle bunu bir tutum, Garet solda sifir" dedim basarilarinin devami dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Teşekkür :) Okadar iyi olmasada bende yazıyorum hocada değişmediği için gül gibi geçinip gideriz seneyede yazarım işallah[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yyaw okurdum ama ingilizcem o kadar iyi değil eğer beleşe kurs verirsen 1 sene sonra okurum :) bi de çok uzun ya uykum gelir ben onu okurken ingilizcem olsa bile :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Oh çok uzunmus ancak yarısını okudum thief guild olayı ve ekonominin çökebilitesi bana Dragons Of A Summer Flame i hatırlattı:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 okumadımki daha onu hehe :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar