Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Inflames hakkında diary hazırlıcam arkadaşlar. Movie şeklinde olucak.İçinde Roportaj,konserden görüntüler ve grubu tanıtan olaylar bulunucak. Bana kaynak hakkında yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 www.inflames-tr.net gel buraya her turlu yardım ederiz eternalcim ayıp ettin :)[signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 01 Ağustos 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hey allaaam ya[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam çok iyi ordaki arkadaşlar yardım ediyo. Alexi kitle...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 emredersiniz. :P süper bişey yapıyosun eternal, tebrik ederim. elimden geldiğince yardım da etmeye çalışırım.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar