Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Su an SM/Ruin im ama bir iki Demon lock la kapıstım duelde ve resmen ezildim. Adamlar ölmüyor yahu! Ustelik en nefret ettiğim seyde pve sırasında pvp olması. Void in pvp de hiç sansı olmadığından ve mana hp sıkıntısı cekmeyeyeim diye pve de void kullandığımdan madur kalıyorum ve 0.5 sn summon suresi bile sadece aklımı celiyor. Master Demonologist te cabası ve Soul Link var. Kafam yatıyor bayaa ama Sm ruin e cok alısıtım. Crit gear ile demon lock olabilirm su an elimdeki itemlerle ancak ve nasıl acaba diye merak ediyorum. yoksa shadow gear toplayıpta mı demon lock olsam. Bi akıl verin demon sever arkadaşlar =) Soulless - Burning Legion Undead - 60 Warlock Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 31 Temmuz 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 konuyla alakasız ama imzayi sen postu yazarken mi yazdin merak ettim birden:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet öle yapmıs demon manyak bişi soul link piskopat.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çok kararsız kaldım demonmu olsam affmı diye,affda sürekli drain heal yapıyorum düşmanada siphon life atıyorum yanındada diğer dotlar iyi gidiyor ama demodada soul link ve ve yeni eklenen özellikler var Sizce ne yapmalıyım?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 31 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Demon spex warlocklar beni bi rogue olarak veya warrior olarak zorlamıyor casterlar için konuşamam. Ama ruin bazen üzüyor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 SM/Ruin sen biraktigin zaman baya bi uzuleceksin cunku warlock ken vurdugun dmg lar critical lara cok alisiyorsun. Demonology 1vs1 de cok iyi cok rahat bi sekilde yenemeyeceginiz class yok diyebilirim eger iyi oynuyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 up.. [biraz daha kapsamli bilgi adina....][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ruin/SM=dmg Demonology=dayanıklılık İkisi de iyidir bence, tarzına bağlı. Aktif/pasif diye de gösterilebilir, demonology çok güçlü değildir ama uzun bir süre boyunca dayanıyor, ruin/sm çok zarar verir, ama çok uzun yaşamaz. KAMİKAZE aşkına, Ruin/SM.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Birazda aff hakkında birşeyler söylermisiniz[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malibu, 31 Temmuz 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Demon spex warlocklar beni bi rogue olarak veya warrior olarak zorlamıyor casterlar için konuşamam. Ama ruin bazen üzüyor :) şaka mı yapıosun sm/ruin ken arada anca noob rogue olursa onları olduruodumm ..rogue gorunce kacıcak delik arıodumm demo oldum raat ım rogue beni oldurene kadar benim dotlarım onu olduruo zaten .. sm/ruin i yi warlock defans icin bişeyler eklemeden kullanmayın derip ızdırap resmen tamam 2 crit atarsan karsında kim varsa kurtulma sansı kalmıyor ama 2 sb atıcak zamanın cou zaman olmuyor ki onların crit olcagı ne malum . sm/ruin ken hic bi class ı raat alırım diemiosun ama . demonology de mage leri almak gercekten cok rahat olabiliyor .. rogue ye karsı direk olmuyosun bi kac bişey yapma şansın oluyor .. crit den se +dmg gear toplaman daha faydalı ama .. bu arada evet dmg lerini gorunce ilk basta uzuluosun sonucta en az 1900,2000 crit lerken 1400,1500 max crit in oluo .. [Bu mesaj Noyanh tarafından 01 Ağustos 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Demon'lar sarfice soul link healtstone cart curt deren ölmüyolar.vuruyosun vuruyosun ölmüyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Soul buba napıon senı buralarda gormek ne guzel :P bi oyuna girebilsem senın kesecem petlerini ama :P[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eger Demonology alip Soul Link e gideceksen nightfall almani oneririm. Neden dersen Demonology ayakta kalman icindir ve bunu en iyi destekleyen yan talent Fel Consenc. tir. bununla beraber Nightfall dur tabiki. İmp Corruption alirim bide Shadowburn alirim diyorsan evt karsindakini oldurmen dhaa kolay olur ozellikle karsindaki bir caster sa 15sn de bir instant dmg vurmak imp SB ile %20 shadow vuln saglamak guzel seyler. Ama warlock san en cok melee lerle sorunun olmustur. Sanmiyoruki iyi bir warlock un demonlogy olsun SM/Ruin olsun bir caster karsisinda zorlansin. Shadow Priest haric. Sonucta caster lari cok rahat kontrol etmeni saglayan bir felhunter in var. ama drain lerken %70 interrupt a karsi resist saglayan bir talent demonology ile cuk oturuyor. Nightfall daki bug ida duzeltirlerse eger ki hic sanmiyorum cok daha iyi olacak. Onun disinda Demonology e gideceksen Critical itemlarindan cok Damage and healing done or Shadow spell increase itemlarini tercik etmeni oneririm. Ama bunun yaninda Staminadan fedakarlik etmeni onermem. Cok istiyosan felcloth itemlarini deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 soullink sux... bkz. solaufein in template i bi ara adam ölemedigi icin sıkılıp alteracda hordelerin arasına daldı gene ölemedi malesef... Solaufein's template + health regen items ftw[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İlk once sunu soyleyeyim... İlk postu atığımda bi baktım imzam cıkmamış sonra editleyip ekledim =) İkincisi Bonesoul cum bende snei cok ozledim ama demon olursam beni hayata kesemezsin =) Neyse konuya donelim =) Demon olmaya karar verdim cunku artık 1-2 vurusta yatmaktan bıktım. Soullink + shadowburn e gidicem cunku zaten sadece demonology bana yeteri kadar dayanıklılığı saglayacaktır diye dusunuyorum. Affliction a bi turlu alışamadım o yuzden sadece nightfall için ona talent harcamak istemiyorum. Su sınavlar bitsin hepinizi duel e pvp ye bekliyorum =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Undead - 60 Warlock Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar