Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Malum siteler her ne kadar güvenli olsa da keylogger yoluyla karedi kartı numarası çalınabilir pekiyi ben kredi kartı numaralarını yazarken başka yerelerden copy/paste yöntemiyle kopyalayarak yazsam... işe yarar mı acaba?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Copy&Paste olayi icinde biryerde yazılı olması gerekirki bence bu keyloggerdan daha buyuk bir guvenlik sorunu yaratır Bunun yerine Anti Keylogger programlarla bilgisyarını güvenli aralıklarda taratmanı tavsiye ederim tabi satin alma islemini cafeden yapmayı dusunuyorsan bunun gibi birkac programa ihtiyacın olur..[hline]Absolute & Lonely....
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 şey yani ben demiştim arkadaşıma icqdan bütün numaraları sırayla yaz yolla bana o biçim yani :)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yani sonuçta klavyede güvenliğni tehlikeye atmıyacak bişiler yazarsan hiç bişi olmaz ! sonuçta bu meret klavye üzerinden yazılanları kaydediyo yani :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bak şey yap bütün sayıları yanyana yaz: 0123456789 sonra kredi kartı numaranı mouse la yaz, yani git sırayla gerekli sayıyı seç sonra kopyala sonra yapıştır kopyala yapıştır. böylece klavyeden basmış olduğun tek şey 0dan 9a kadar olan sayılar olucak. biraz zahmetli ve spastik bi yöntem ama şimdi aklıma geldi thread i okurken
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ya anlamadigim bi olay var niye canbazlıklar yapmak yerine butur programları bulup etkisiz hale getirebilen programları kullanmıyorsunuzki :)[hline]Absolute & Lonely....
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ne kadar güveneceğim ki ben o programa. :-)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Genel olarak keylogger olan programlar, bilindik internet trafiğindeki bazı şeyleri de kontrol ederler. Yani siz ICQ dan bir mesaj gönderdiğinizde, veya aldığınızda, o mesajın içeriği de loglara kaydedilir.. Veya herhangi bir internet sitesine girdiğinizde, herhangi bir formdan post ettiğinizde.. Bu tür şeylerin tek garanti çözümü, keylogger 'ı bulmak ve killemek.[hline] -ee
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ehe gidipde Abidik Gubidik personel sitelerden indirmezsen download.com tucows.com gibi buyuk siteleri kullanırsan bir sorun olacagini zannetmiyorum..[hline]Absolute & Lonely....
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Gördüğüm en temiz sistem Garanti'de. (Reklam gibi oldu ama :P) Bilmiyorum başka hangi bankada var ama şifreyi girmek için numpad yapmışlar sitede. İkinci güvenlik kodunu girerken onu kullanıyosun, böylece salak keylogger ların önüne geçebiliyosun.
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 dışbank ve vakıfbank ta da aynı sistem var..
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Kredi karti bilgileri GET ten alındığı sürece hiçbişey güvenli değildir. Bir adam access_log a baktığı an, gitti bir sürü numara.[hline] -ee
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: RogueNoir, 02 July 2003 01:11 tarihinde demiş ki: bak şey yap bütün sayıları yanyana yaz: 0123456789 sonra kredi kartı numaranı mouse la yaz, yani git sırayla gerekli sayıyı seç sonra kopyala sonra yapıştır kopyala yapıştır. böylece klavyeden basmış olduğun tek şey 0dan 9a kadar olan sayılar olucak. biraz zahmetli ve spastik bi yöntem ama şimdi aklıma geldi thread i okurken hohoho maymunluğa bak adamda zerre kadar akıl varsa clipboardı falan sürekli gözetliyen keylogger kullanır. herif kafayı kredi kartıyla bozmuşsa zaten kolay kolay önleyemezsin kredi kardı seninse git tanıdığın bilgisayardan yap işlemini[hline]consume the forsaken
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yok ya kendi bilgisayarımdayım zaten yani ne bileyim birinin gelip manuel yüklemesi imkansız da .. öbür türlüsü olabilir mi mesela internetten yüklemişimdir falan?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: sylvanthas, 03 July 2003 04:13 tarihinde demiş ki: said: RogueNoir, 02 July 2003 01:11 tarihinde demiş ki: bak şey yap bütün sayıları yanyana yaz: 0123456789 sonra kredi kartı numaranı mouse la yaz, yani git sırayla gerekli sayıyı seç sonra kopyala sonra yapıştır kopyala yapıştır. böylece klavyeden basmış olduğun tek şey 0dan 9a kadar olan sayılar olucak. biraz zahmetli ve spastik bi yöntem ama şimdi aklıma geldi thread i okurken hohoho maymunluğa bak adamda zerre kadar akıl varsa clipboardı falan sürekli gözetliyen keylogger kullanır. herif kafayı kredi kartıyla bozmuşsa zaten kolay kolay önleyemezsin kredi kardı seninse git tanıdığın bilgisayardan yap işlemini[hline]consume the forsaken clipboard olayına da bi çözüm buldum :) şimdi kredi kartındaki numaraları yanyana karışık bi şekilde yazıyosun; şu şekilde 12547896547823 daha sonra, kopyala yapıştır yöntemiyle, karışık bi şekilde sıralıyosun. yani ilk önce 1. sayıyı almıyosun, mesela bi sondan başlıyosun bi ortadan alıyosun bi baştan alıyosun falan. böylece clipboard'da bakması bi işe yaramıyo adamın.. bizde maymunluk çok
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ehehe süperiz abi insanız işte :)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Öne çıkan mesajlar