ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Çok korktunuz değil mi? baya da küfür yedim anlaşılan buyrunuz efenim, uğruna bana kafa soktuğunuz resimler bi deneme yaptık, puserların sinir seviyelerini ölçtük, baya yüksekmiş=) [spo1=Bozuk Para Koleksiyonu][/spo] fotoğrafın özelliği nedir? sigara almaya büfeye inen custodem e 20 milyon üstü olarak sayısız demir 1ytl verilir, masaya yığmış oldugu demir paraların üstüne de herkes kendi cebindeki bozuklukları katar ve bu saçma resimi oluştururz=) [spo2=Pipetli Nargile Lütfen][/spo] Kolalardan kalan pipetleri masada bırakma hatasında bulunan garson geri geldiğinde garip bir sürprizle karşılaştı, bulldog nargileyi pipetle içmeye çalışıyordu, ancak ne yazık ki bu sadece başlangıçtı... [spo3=Custodem Show][/spo] bulldog dan esinlenen custodem garsona bir dahaki gelişinde daha da büyük bir dumur yaşattı. Nargileden ccektiği dumanı ağzındaki pipetle doğal ortama salan ve bunu muhteşem sayko surat ifadesiyle yapan custo garsonun sinir katsayısını bir kat daha arttırdı [spo4=Bitmeyen Kavga][/spo] Paticik kadıköy buluşmalarının iki vazgeçilmez ismi eagle_dnz ve prawler bugüne de damgalarını vurdular. Gün boyunca birbirine laf sokan ikili en sonunda tavlada karşılaştılar. Laf sokmada eagle a açık ara fark atan prawler tavla da 5-2 ( eagle a göre 6-2=) yenildi, yine de bu onun galibiyetine engel olmadı. Bunun ardından eagle ın tavlayı prawler ın kolunun altına sıkıştırma macerası var ancak ben o sırada prawler ın altında eziliyor olduğum için pek sağlıklı fotoğraflar çekemedim [spo5=Büyük Facia ( kovulmaya adım adım)][/spo] Yan masada ben ile spidee tavlada ustalıklarımızı kapıştırırken kenshin himura diger taraftan nargileyi getirmeyi denedi. Ne yazık ki kendisinin dikkat etmediği nokta nargilenin yukarıdan değil aşağıdan tutlması gerektiğiydi. Sonucunda ise yerde bu cam kırıkları ve kenshin in elinde onu dumura sürükleyen yarım bir sap kaldı. Garsonun sinir katsayısı ise tavan yapmıştı... [spo6=Tavla mı demiştik?][/spo] hemen yukarıda bahsi geçen tavla karşılaşması ise spidee beyin benim ustalığımdan gözleri kamaşıp oyunu bırakması ile son buldu. 4-1 iken daha fazla devam edemeyen spidee tavlayı yavaşça kapattı ve hiçbir şey söylemeden tavlayı kolunun altına aldı. Kendisine buradan saygı duyuyoruz ancak tavla aleminde fazla barınamaz ne yazık ki... [spo7=Nâmesizden nâmeler][/spo] bir türlü ismine alışamadığımız arkadaşımız namesiz en sonunda prawlerdan en güzel telaffuz biçimini aldı. Kendisi toplu fotoğraflarda pek gözükmediğinden bir kıyak geçelim dedik=) [spo8=Newbie Blake][/spo] hem paticik hem de nargile aleminin newbie si blake hayatındaki ilk nargileyi tamamen aç karna ve yüklenerek ( hem de cappuccino) içince mide spasmları geçirdi, yerlerde kıvrandı, zamanla iyileşen blake tekrar nargileye sarmak istedi ama bir kez dersini almış olan pati tayfası onu nargileye bir daha yaklaştırmadı ( doğru biliyorum degil mi?)= ] [spo9=The Photographer][/spo] sürekli olarak fotoğrafları çeken insan konumuna düşen bendeniz zaugnaya en sonunda namesiz bir güzellik yaptı ve bir fotoğraf aldı ( o da bulanık cıktı=), namesiz e cekilen kıyağın aynısından bir tane de kendimize cektik haliyle [spo10=Custodem Show ver. 2][/spo] 1 nargile kırma ve 2 nargile dökme faciamızın üstüne bir de alexiye nispet olsun diye nargileleri birleştirmeye karar verdi custodem ve 4 tane nargileyi biraz kasarak da olsa agzına sıgdırdı. Sayko surat ifadesini bu zor anında bile koruyan custodem e bir süre sonra prawler da özenecek ve aynı olayı bir kez de kendisi gerçekleştirecektir... [spo11=What The Fuck?][/spo] resim cekilirken bizzat hazır bulunmadığım için bilemeycegim ama kendi aralarında bir şaka ile garip bir görüntü oluşturan spidee - prawler ikilisi ne yazık ki resimin bütün görsel zevkinin de içine etmişlerdir, kendilerini kınadık *kın kın* [spo12=There is no Prawler][/spo] prawler ın bir anlık uzaklaşmasıyla rahat bir fotoğraf cektirme fırsatı bulan 5li ( blake - bulldog - spidee - kenshin himura - malkavian) bu fırsatı değerlendirir ve oldukça hoş bir poz verirler, ne yazık ki malkavian adlı kıro bir şahıs gözlüklerini gece gündüz, içerisi dışarısı demeden taktığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 30. ;)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 vaz gectik kazıga otutmaktan :D ama ulan hep disler on palanda cikmis dislek gibi olmusum ona moralim bozuldu :) sahane gecti gercekten[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu arda custodem yine o bakislar :D ve 2. gosterisinde custodem 5 tane nargileyi agzina alip cekmeye baslayinca fabrkia duamnı gibi duman cikarir diye dusunmustum ama hicte ole olamdi duman yok denecek kadar az cıktı ve yine o bkasilari atmaya calsimis ama 5 tane nargile varken zor oluyo tabi [Bu mesaj BullDoG tarafından 31 Temmuz 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Pardon çok kızdık ama eline sağlık :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 içine çekmedi ki, poz kesiyordu=) bu arada resimleri koyduktan hemen sonra gelen saldırılar yüzünden msn im ve bilgisayarım isyan bayragı cekti, anca kapatabildim msn i, yeniden açtım simdi...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bana ckti geldi hafiten bei akciger ler isit dmeek nefes laiyomus :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kırarım Dökerim Yakarım.....Güzeldi Ama Sonucta...Ama Spidee Nin Kaybolan Çakmağına el Sürmemiş Olmama Rağmen Eve Gelince Cebimde Belirmesi...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 harbi güzel olmuş ha.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: KenshinHimura, 31 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Kırarım Dökerim Yakarım.....Güzeldi Ama Sonucta...Ama Spidee Nin Kaybolan Çakmağına el Sürmemiş Olmama Rağmen Eve Gelince Cebimde Belirmesi... Hacıladım demiyorsun da =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 la ayıp ettin yiğit ben küfür ettim mi hehe bu arada son fotoda herkesin gözü kırmızı çıkmış bide 1 foto eksik:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Lan En Son Sen Yaktın Çakmağı..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o nasil oluyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gözümü kırparken çekmeyi nasıl başardın abi, helal olsun =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 praw'a koptum. custodemde döktürmüş..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 asıl kenshin döktürmüş hatta döktürmekle kalmamış parçalamış kırmış :D ayağım sakat olmasaydı keşke baya eğlenmişsiniz :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Olm saclar falan cok sayko cikmisim uhasduas[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 la bide 23 temmuzda mi oldu bu olay 30 degil miydi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yanlış yazmışız ya=) gitti artık, yapcak bir şey yok=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Resize etseydinizde, ağlamasaydı insanlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 spoiler a koyarak yeterince iyilik yaptım bence[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet bencede:P ya bide prawlerin zipposu vardı nasıl bozuldu uzhuahdas valla ben yapmadım:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Tuz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ayran[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yoğurt...Yoğurtda İstiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar