Mix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 8 ay önce falan izlemiştim. az önce tekrar izledim. mükemmel bir film. izlemeyenler kesin izlemeli. film giriş sahnesiyle kendine bağlıyor zaten. biraz karışık gelebilir fakat azcık düşününce olayları birbirine baglayabiliyorsunuz [spo1=izlemeyen bakmasın]evlenme sahnesine ayrı bittim isyan çıkma noktasına ayrı bittim Mickynin röportaj yaparken anlattıgı fıkraya ve akabindeki olayalra ayrı bittim.[/spo][signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Karisik bir yani yok ya... Iste medyaya verip veristiriyor filmde... Bu spoiler degil zaten ilk 15 dakikadan sonra anlasiliyor Ayrica super filmdir arsivimdedir kendisi[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benimde arşivimdedir bu film ama her aklıma geldiğinde hayatımdan giden 2saate üzülürüm[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 medyayla ilgili müthiş bir eleştiri, çok güçlü, başarılı bi film ama tabi oliver stone her filminde olduğu gibi bunda da abartma tekniğini sık sık kullanıyo ve bazı sahneler insanı boğuyo.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Natural Born Killers ne yaw :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 lan o benim ilk matrix cd min onundeki bi fragmandı. matrix i de 100 den fazla kez izlediğime bakarsan fragmanı ezber otesi yaptım. yani ama oynayan adamı sevmem biraz bruce willis ozentisi yani...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o film huhteşem ötesi bir film paraya kıyabilip alabildiğim tek DVD.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ahea gerçekten eğlenceli filmdir, dumurdan dumura sürükler. Bu arada senaryosunu galiba tarantino yazıyor ve kendi çekmek yerine stone'a veriyor ama sonra stone'un çektiğini beğenmiyor.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Galada Tarantino filmi beğenmeyip fuck you diye bağırmış diye biliyorum ben[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim bildigimde farklı:) tarantino yazıyor fakat sonra bir anlasmazlık oluyor iptal ediliyor. oliver stone çalıyor senaryoyu ve cekiyor[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 oha diyorum woody harrelson a bruce wills özentisi denmiş ya.. cok yetenekli bi adam woody harrelson, hayatımda gördüğüm en iyi dumb rolünde oynadı kendisi vakti zamanında "cheers" adlı dizide, natural born killersla da kariyerinde tavan yaptı, film zaten başlı başına bi klasik bana kalırsa, fazla söze gerek yok :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 baya oldu ya izlemeyeli ama izlediğim zaman film bitince yüzümdeki ifade o günden sonra bi kaç filmde oluşmuştu çok beğenmiştim yada beklediğimden daha iyi diye bana öle geldi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 DVD'sini izlediyseniz special features'da Oliver Stone aslında çekim aşaması boyunca film için alternatif bir final düşündüğünü söyler. ***SPOİLER*** Bu alternatif final ise şöyledir, hapishaneden başarıyla kaçan sevgililer karavanlarına binerken onlarla beraber filmin baş sahnelerinde gözüken bir suçlu daha katılır, yolda giderken 3. kişiyle hafif bir atışma olur, 3. kişi bizim kahramanların kafasını shotgun'ıyla bir güzel dağıtır ve film biter. Ancak röportajda Oliver Stone böyle güçlü karakterleri bu kadar basitçe öldürmeye gönlünün el vermediğini söylemiştir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pati Sistem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tam bir klasiktir nbk.. gereken ilgiyi görmemiş bir film diye düşünüyorum.. leonard cohen'li soundtrack'i de çok başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [spo1=gerçi spoiler sayılmaz ama olsun][/spo][signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [spo1=sıpoylır]arabayla kowalamaca sahnesi sırasında mellory nin arkadakini bırakıp yanından geçtikleri bisikletliye shotgunla ateş etmesi bu kadar arıza olunamıycağının bir kanıtıdır.[/spo][signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar