Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natural Born Killers

Mix

Öne çıkan mesajlar

8 ay önce falan izlemiştim. az önce tekrar izledim. mükemmel bir film. izlemeyenler kesin izlemeli. film giriş sahnesiyle kendine bağlıyor zaten. biraz karışık gelebilir fakat azcık düşününce olayları birbirine baglayabiliyorsunuz

[spo1=izlemeyen bakmasın]evlenme sahnesine ayrı bittim
isyan çıkma noktasına ayrı bittim
Mickynin röportaj yaparken anlattıgı fıkraya ve akabindeki olayalra ayrı bittim.[/spo][signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

medyayla ilgili müthiş bir eleştiri, çok güçlü, başarılı bi film ama tabi oliver stone her filminde olduğu gibi bunda da abartma tekniğini sık sık kullanıyo ve bazı sahneler insanı boğuyo.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

lan o benim ilk matrix cd min onundeki bi fragmandı. matrix i de 100 den fazla kez izlediğime bakarsan fragmanı ezber otesi yaptım. yani ama oynayan adamı sevmem biraz bruce willis ozentisi yani...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

oha diyorum woody harrelson a bruce wills özentisi denmiş ya.. cok yetenekli bi adam woody harrelson, hayatımda gördüğüm en iyi dumb rolünde oynadı kendisi vakti zamanında "cheers" adlı dizide, natural born killersla da kariyerinde tavan yaptı, film zaten başlı başına bi klasik bana kalırsa, fazla söze gerek yok :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

baya oldu ya izlemeyeli ama izlediğim zaman film bitince yüzümdeki ifade o günden sonra bi kaç filmde oluşmuştu çok beğenmiştim yada beklediğimden daha iyi diye bana öle geldi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

DVD'sini izlediyseniz special features'da Oliver Stone aslında çekim aşaması boyunca film için alternatif bir final düşündüğünü söyler.
***SPOİLER***
Bu alternatif final ise şöyledir, hapishaneden başarıyla kaçan sevgililer karavanlarına binerken onlarla beraber filmin baş sahnelerinde gözüken bir suçlu daha katılır, yolda giderken 3. kişiyle hafif bir atışma olur, 3. kişi bizim kahramanların kafasını shotgun'ıyla bir güzel dağıtır ve film biter.
Ancak röportajda Oliver Stone böyle güçlü karakterleri bu kadar basitçe öldürmeye gönlünün el vermediğini söylemiştir.:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...