HasanGraver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abyss burning skeletonlarda bug yüzünden geberdik. 2m exp yerde yatıyo felaket inada bindirdim olayı. rezzleyene 1m veriyorum tikko para. 14. kat olsa gerek 2 tane key gerekiyor. d1 mi d2 mi onu söyleyin ona göre degiştiririm. şuan d2 deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 deimos'a da lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Diez- çok acil swft lazım d1 apos dayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 büyüyünce cem yılmaz mı olucan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 espri soğuktu...[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 rezzer aryacan yer bura diil clan chat veya friend list olması gerek.burdan rezzer araman saçma deilmi?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkamdan human Lar geLİo cz 12 deyım acıL geLin auhauhahu fast[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ShadowFax, 01 Ağustos 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Diez- çok acil swft lazım d1 apos dayım :P hahaha :)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ShadowFax, 01 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: rezzer aryacan yer bura diil clan chat veya friend list olması gerek.burdan rezzer araman saçma deilmi? asıl saçma olan seninle muhattap olmak zaten. clanım yok, tanıdıklardan kimse yok, abyss 14. katta geberdim etraftada kimse yok, okede basamıyorum rezzleyenede para veriyorum. sen söyle bakim nereye yazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadasım ßızım 6MIl. xp gıdıo biz press ok a basıoz. (CLANIM WAR arkadaslarım war...)[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zaten sizin clanın rezzerını aldım dün. bu arada siz herhalde her rezzde buraya yazıyorum fln sandınız o tip biri diilim. roguenlerle olan iddalaşmamız sonucu yazdım. iddialarda bana göre her yol mübahtır. bu arada shadowfax bi olayın varsa gel kitle topici , bir yetkin yoksada fazla tatava yapma alan yetkilileri gerekirse devreye girerler. çok bilinçli bir forum kullanıcısıysanda gelir pm atarsın burda artiz artiz laf sokmak için paralama kendini. [Bu mesaj HasanGraver tarafından 01 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar