Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplu mail gönderme programı (10,000 kişiye)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiginiz smtp sunucusu giripde mail gondertebilecegim bir program varmı ucretsiz yada cracklı?[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
group mail free varda max 100 kisiye gonderiliyor. birde bunun plusu varda iste paralı.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
[edit:]verdiğim örneğin yasal olmadığına kanaat getirdim :( özürler...
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 01 Ağustos 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe spammeriz, gururluyuz, mutluyuz =)

bu arada 10,000 mail oyle olmaz :) group mail plus u bulursam sırtım yere gelmez[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
eMule: ed2k://|file|Group.Mail.Plus.v3.4.071.With.Serial.zip|7456460|0C02621F62059B07C7F96E8F42118304|/[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
yo yoo ben anladım :) patiyi spammerlar basmış :D benim mailime atmayın saıkn :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne bu be. sen 10000 kişiye atarsan zaten %80 spamguard a falan takılırsın. Ha open relay bir sunucu arıyorsan, eh bilemiyorum tabii. Genelde onlar da spamlist şeklinde listeleniyor ve deny ediliyorlar..

yani mail serveri sağlam bir kullanıcıya spam mail atman zor.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
@sharky

hayir normal arkadasindan giden mail gibi listesine oturuyor tum mailler ama gondermesi uzun suruyor bu sefer 10,000 kisiye kendi smtp serverim uzerinden gondertiyorum programa 25 mailde bir 5 saniye ara ver gibi bir opsiyon var boylece fazla yuklenmeyi onluyorum smtp sunucusuna.

yani 10,000 adet maili 7-8 saatte gonderiyor program.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
  • Yeni Oluştur...