WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tskler... Mutluluk ormanında gecen Mutlu dakikalar için... ps: Edik medik.. eze eze yendik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu arada beni 16. fotoda şipşaklayanlar hakkında gereken calısmayı yapacagım.Bu işin rovansıda olacak beylerrrrr.. [spo1=Lutfen dikkat 18+]http://photobucket.com/albums/a2/patipaintball/?action=view¤t=foto434.jpg[/spo][signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 whitedagger'ın unoya 7 kişi sığışımızın resmide olsa keşke bu arada mayhem en hareketli ölüydü heralde "lan iki ateş arasında kalayım şuraya geçeyim" "yok burası iyi değil şuraya geçeyim" derken baya bi dolaştı[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi bu arada yeni farkettim 2. sıranın sağdan 4. resmi (yani benim tek olduğu mresim) bne gibi çıkmışım:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Benim parayı öderken tipim çok hoş.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aket headtshot yemişin :)[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nerden biliyon lan sen:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 herkes yedi bea head :) (bizim takımdan herkes) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben birisini penisinden vurmustum, kimdi o ya.. Aket-Atum sendin sanırım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 beni vurdunuz hem de ölüydüm hakeme gidiodum silahım bozuldu diye !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mayhem, 22 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Ben birisini penisinden vurmustum, kimdi o ya.. Aket-Atum sendin sanırım.. yo kabi direk çükten yemedimde seninkielr gibi iç taraflarda bi yaram varmış eve gelince farkettim en çok tırnağımın ucuna dik gelen acıttı, kanattıda zaten çok az[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paint bala ne zaman gidicez tekrardan ?[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hmm.. Çoooook yakında çoook az kaldı düzenliyecegim tekrar... Ayrıca video'da benim canım acıdı bee!!! o_O[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya onu elemanın manyaklığını geçtimde bizim video noldu ya kimse uploud etmedimi??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 9-10ağustos ta sınavım var benim ona göre bişi ayarlayabilirseniz ne güzel.olmazsa da iyi eğlenceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Resimler çok güzel olmuş iyi eğlenmişiniz belli :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sineğe katılıyorum benimde 8-10 var gerçi 10unda sınavım bittiği gibi izmire kaçıcam öncesindede gelmem dolayısıyla size iyi eğlendeler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gaza gel anam helal olsun pati bursa :) sizden de takım atraksiyonu bekliyoruz :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar