Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa paintball buluşma hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada beni 16. fotoda şipşaklayanlar hakkında gereken calısmayı yapacagım.Bu işin rovansıda olacak beylerrrrr..

[spo1=Lutfen dikkat 18+]http://photobucket.com/albums/a2/patipaintball/?action=view¤t=foto434.jpg[/spo][signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
whitedagger'ın unoya 7 kişi sığışımızın resmide olsa keşke

bu arada mayhem en hareketli ölüydü heralde "lan iki ateş arasında kalayım şuraya geçeyim" "yok burası iyi değil şuraya geçeyim" derken baya bi dolaştı[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
abi bu arada yeni farkettim 2. sıranın sağdan 4. resmi (yani benim tek olduğu mresim) bne gibi çıkmışım:)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
Mesaj tarihi:
Benim parayı öderken tipim çok hoş.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
nerden biliyon lan sen:)[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
Ben birisini penisinden vurmustum, kimdi o ya..

Aket-Atum sendin sanırım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 22 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
Ben birisini penisinden vurmustum, kimdi o ya..

Aket-Atum sendin sanırım..

yo kabi direk çükten yemedimde seninkielr gibi iç taraflarda bi yaram varmış eve gelince farkettim

en çok tırnağımın ucuna dik gelen acıttı, kanattıda zaten çok az[signature][hline]Aket Atum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hmm..
Çoooook yakında çoook az kaldı düzenliyecegim tekrar...

Ayrıca video'da benim canım acıdı bee!!! o_O[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
ya onu elemanın manyaklığını geçtimde
bizim video noldu ya kimse uploud etmedimi??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
sineğe katılıyorum benimde 8-10 var gerçi 10unda sınavım bittiği gibi izmire kaçıcam
öncesindede gelmem dolayısıyla size iyi eğlendeler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
gaza gel anam helal olsun pati bursa :) sizden de takım atraksiyonu bekliyoruz :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
  • Yeni Oluştur...