Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa paintball buluşma hedesi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

eehe en iyi hedef tahtası olarak ben varım sanırım.
tam anlamıyla headshot yedim ilk oyunda, sonra kendime gelemedim zaten =)

çabuk yorulsam da acayip eğlenceli idi yaz bitmeden bir kez daha yapalım en azından.resimleri bekliyorum merakla.hatta headshot yediğim anı çekmiş sanırım arkadaş(ismini hatırlayamadım kusura bakmasın çoğu kişiyi sima olarak hatırlıyorum zatne)

[Bu mesaj Mosquito tarafından 20 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok eğlenceliydi ya gerçekten, bir o kadar da terletici

öss sonucu stresinden bir süre uzaklaştım...eve gelince yine başladı tabi

edit: oynadığımız yerin adı "mutluluk ormanı"ydı :)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 20 Temmuz 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaz başından beri yaptığım en eğlenceli şey diyebilirim( kızları saymazsak) mosquito senden tekrar özür diliyorum yaptığım çirkeflik için 4 e 1 mermisiz iyi savundun oraları :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

haha öncelikle organizatörünüz olaraktan çok zevkli dakikalar için ilk önce kendime sonra beni kırmadığınız için çok tesekkür ediyorum arkadaslar.

sanırım bu kadar zevk duymamıstım birseyi yaparken. ancak suan bacaklarımın arasında 2 tane acı hissetsemde acayip mutluluk duyuyorum, e tabi zaten neredeydik, mutluluk ormanı, mutlu olmak lazım. cok mutluyum evet=)

maçtan bahsedelim biraz, gothicler olarak ilk 2 elden çok zevk aldım, son el o kadar uzun ve eglenceli olmasına ramen 2 kere öldüm, o 2 ölüsümde zaten hasar aldım =P, ayrıca kumadam ve whitedaggerin benim takımımdan olmasıda bir avantajımızdı tabi ama ilk 2 elde size avantaj vermistik değerlendiremediniz. 3-0 aldık maçı, güzeldi hersey..

resimler cok yakında upload edilir.
video ise cdye cekilicek ardından upload edilicek sanırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 20 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
eehe en iyi hedef tahtası olarak ben varım sanırım.
tam anlamıyla headshot yedim ilk oyunda, sonra kendime gelemedim zaten =)

Ewt o boyayı atan bendim :D
Ve tam o esnada 3 kişiyi aldım :D

En güldüğüm sahne mayhemin sahne sanırım.
Çatışma esnasında iki cephe arasında vurulup kendini yere attıktan sonra mermilerden tırsıp yere kapaklanması çok güzeldi :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orada işte acıdan atmıstım bide kendimi, yakından 2 mermi yedim bacak arama, allahtan tam yerine gelmedi, suan 2 tane kıpkırmızı noktam var morarma aşamasında..

bide orda en son kendime geldigim anda durun lan diye bagırıp ane karnındaki bir bebegin pozisyonunu almıstım =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

haha resimler çok güsel =)
Hele burda cok güsel cıkmısım

videoyuda isteruk.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine yapıcam birseyler yakında, daha fazla kisi olursa daha güzel olur evet.
Sanırım daha güzeli olucak bir daha yaparsak..
Benim takımdakı elemanları kimseye vermem ama =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

vidyo olayına şu an kasamıcam ya program fln yok olunca koyarım buraya :D
baktım zaten 9 dakika çekilmiş
bikaç "pat" "küt" sesi ve ağaçlardan baska pek bişi yok
böle bildiğin asker kıyafeti giymiş adam :D kendinizi tanırsanız anca ayakkabınızdan tanırsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Koy baba koy ya, yokmu pcye baglantın?
Var ise tonca program var recorder için.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Buda benden olsun..][/spo][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel savaştı,

Bir kaç şey öğrendim kendi adıma, Counterstrike tarzı FPS'ler bana göre değilmiş, gerek bilgisayar ortamında gerekse gerçek yaşamda. Ben paşa paşa RPG oyunlarında devam...

Bu tarz oyunlarda Hagi gibi koşamayan adamı oynamak uygumuş bana, hoş 3 basamaklı kilo ağırlığı ile en baştan girmemek de daha doğru ya, neyse.

Savunma oscar'ı almışım ama zaten karşı takım saldıramadı ki, bizim bayrağın yerini bir oyun başında hakem ile gördüler ve bir de oyun bittiğinde soyunma odasında. :)

İşletmenin ikinci oyun için vurulmazlık indirimi yapmaması dışında beni hayal kırıklığına uğratan bir şey yoktu :)

Ha..bir de Mayhem'in fotoğraf makinesi getirmemesi de var ki, oda ayrı mesele.

Yaz sonuna doğru bu işi yeniden yapalım, hem de kaybetmiş arkadaşlara bir rövanş şansı vermiş oluruz.

Gelen herkese teşekkürler, güzel eğlenceydi.

Not: Tamam tamam doğruyu söylüyorum, bizim takım edit di :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...