Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa paintball buluşma hedesi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Yüzümüzü koruyacak, gaz maskeleri olucak.
Ayakkabınızı kendiniz getiriceksiniz, boyalar silinince cıkıyor hemen.
Giysiler her tarafı örtücek sekilde ama ince seyler giymenizi tavsiye ederim, çünkü o tulumlar içinde epey sıcak olur zaten.

Paintball sonrası sanırım rakı balık yapılıcak.
Sadece paintball için gelicekler 35 milyon civarı birşey getirirse gayet yeter.
Full eğlence diyorsanız 80-100 kağıt yeterlidir.

Gelicek listesi: (son 2 kişi)
Aket-Atum
Blood_Smell
Die_Human
Mayhem
Mosquito
Platon
Kumadam
WhiteDagger
ozkolous
Mendoza(+1)
taz

(2 kisi daha gelebilir)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada herkez telefon numarasını pm olarak yollasın bana..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Paintball 1. Takım (Gothicler):
Mayhem (takım lideri)
Kumadam
Die_Human
ozkolous
Platon

Paintball 2. Takım (Boyacılar):
Aket-Atum (takım lideri)
Blood_Smell
Mosquito
Mendoza
taz

(Mendoza'nin abisi dışarıda kalıyor, hangi takıma geçiçegini orada kararlastırırız. 3 kişi daha gelebilir, 1 kişi daha gelirse takım eşitlenir.)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yarın 16,00'da Zafer Plaza fastfood bölümünde buluşucaz. Ben oraya 3 gibi gelicem, beni tanırsınız zaten, gelenler bana mutlaka telefon açsın.

Aramızdan bazıları direk Paintball alanına gidicek.
Paintball alanı Balat ormanı piknik alanın 'da (geçitin ilerisi)

Zafer plazadan 17,30 'da çıkılıcak, servisle veya otobüs ile balat ormanına toplu halde gidebilecek..

Tekrar hatırlatıyorum herkez telefon numarasını pm ile yollasın.
Benim telefon numaram; 0555 561 56 07[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 19 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero iyi hatırlattın.
Benim digital fotograf makinem arızalandı.
1 veya 2 kisi fotograf makinesi getirirse çok iyi olur.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Paintball 1. Takım (Gothicler):
Mayhem (takım lideri)
Kumadam
Die_Human
ozkolous
Platon
WhiteDagger

Paintball 2. Takım (Boyacılar):
Aket-Atum (takım lideri)
Blood_Smell
Mosquito
Mendoza
Mendoza'nın abisi
taz[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

gothicler olarak karşımıza çıktığınız anda korkudan ölüceksiniz zaten.
lafa gerek yok =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

boyamak ne kelime

boya badan işlerine girşcez yarın

gotiklerin dünyasına renk katcaz

aslanlaaaaaaar

kaplanlaaaaaaaaaar

röööaaaaaaaa[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

taz seni rehine yapmayı düşünüyoruz =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben şimdi cıkıyorum evden. orada görüsmek üzere.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

e ilk haber benden gelsin o zman
gothicler boyacıları 3 oyunda 3-0 gibi ezici bir üstünlükle yendi
benim oscarlarım kumadam ve whitedagger a
en iyi savunma oscarı kumadama
en iyi ölü taklidi oscarı whitedagger a[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...