Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İşte beklenen an.. Bursa'da bulusmaya gelecek potansiyel kisileri bekliyoruz simdi paintball'a.. İlk önce zafer plaza'da bulusucaz arkadaslar, fastfood'da biraz birşeyler atıştırıp, içiçez, karnımızı doyurduktan sonra hep birlikte paintball'a doğru yol alıcaz. Zafer plaza'daki tanışma faslından sonra birbirine gıcık olanlar paintball'da öfkelerini dağıtabilecekler =) Şimdi ilk plan dediğim gibi Zafer Plaza'da buluşulacak, toplanılacak, gelen kadrosuna göre yoklama alınacak, kaynaşılacak ardından paintball'da savaşılacak. Kaçta buluşuyoruz? Zafer plaza'da gündüz saati ile 16,00'da buluşucaz. Hangi gün buluşuyoruz? 20 Temmuz Çarşamba günü. Paintball hedesi kaç paradır? Kaça patlar? Tüm takım zirzavatlar hafta içi kampanyası olduğu için 20ytl, buna 50 boya kapsülüde dahil, ek 50 boya kapsülü 7,5ytl. Paintball bilmiyorum yinede gelebilirmiyim? Gelirsin, bir güzelde nişan olursun =P Paintball'da gerekli olan elbise varmı? Ayakkabı dışında yok, spor ayakkabı tercih tabiki, boya olsada hemen yıkayınca o boya cıkıyor, kalıcı degil, korkmaya gerek yok. Peki kaç kişi sınırı var? Şimdi aslında daha belli degil ancak, 10 kisilik rezarvasyonumuz hazır, 5'e 5 takım halinde değişik stratejilerle oynuyacagız tabiki, rehine, tekbayrak, cift bayrak, orta bayrak gibi oynuyabiliriz, 10 kisi üstünde tabiki sınır dolar, oynuyacak listesi zaten p.tesi gününe kadar belli olur sanırım. Paintball'a kaçta gidicez peki? 18,00 itibari ile paintball alanında olmamız gerekli, 18,30 'da maçımız başlıyacak, 20,30'a kadar devam edicek, berabere gibi bir durum olursa günün son rezarvasyonu olduğu için 21,00 'a kadar uzama ihtimali var. Gelmek isteyenler buraya isimleri yazsınlar. Özel bir sorunuz var ise pm yolu ile irtibata tabi gecebilirsiniz.. Şimdilik gelecek listesi: Aket-Atum Mayhem Platon Die_Human[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Temmuz 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gelemicem vallaha bursaya kadar :) ama gelseydim seni vururdum mayhem :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok büyük bir aksilik olmazsa bende gelirim[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben bilmiom o yüzden gelmem ama başka aktiviteler olursa severek gelirim çok sıkılıyo canım zaten evde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yaklaşık 4 saat sonra yola çıkıyorum geceyarısı 05.00 otobüsü ile gelicem bursaya yaz okulu malum. katılabilirim kesiin değil.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Beni de ekleyin listeye.Büyük bir aksilik çıkmadığı sürece gelebilirim. 19temmuzda yaz okulu için 2 tane sınavım var.20temmuz süper olmuş. Bu arada paintball oynanacak mekan neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Listedeki son durum: Aket-Atum Blood_Smell Die_Human Mavi Mayhem Mosquito Platon[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Temmuz 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İşyerinden 20:00'dan önce çıkma şansım yok, eğer paintball oynayacağınız lokasyonu söylerseniz, oğlumu alma işini hanıma satıp gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Saat 16 da iş cıkış saatim oldugundan 16 daki buluşmaya gelemem ama saat 17 de Bursada olabilirim.Lokasyon verilebilirse yada Telefonlar carsamba gunu sizi bulurum. ps: Sırf bu olay için Normal vardiyamı değşştirecek adam bulabilmek için baya bi urastım anca bu kadar oldu..[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ooo güzel balat ormanındaki hede dimi oke bana uyar çarş günü gelrim mendozanında gelme ihtimali olur sonrası için hazır oralara kadar gidilmişken ( kumadam ve whitedaggerin durumları için) bi mudanya yapılabirilir güzelde olur rakı balık olmasada balıkçı barınaklarına bi uğrarız?? bu arada bence pm yerine herkes msn yada icq larını yazsın benim gibi kimseyi cismen tanımayanlar için bi foto alışverişi yapılır ?? msn : [email protected] icq : 79342234[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben mendoza bide mendozanın abisi geliyoruz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Listedeki son durum: Aket-Atum Blood_Smell Die_Human Mavi Mayhem Mosquito Platon Kumadam WhiteDagger ozkolous Mendoza(+1) Bu arada arkadaşlar benim msn'de [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pati dışından arkadaş getirebiliyo muyuz? benim bi arkadaş duyunca gelmek istedi de[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dün 12 kişi geliodu rezervasyonuda 14 kişiye çıkarmı mayhem sanırım bi pm at yer varsa niye olmasın.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yazın, yüksek ihtimalle gelirim.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 karar verdim ben de gelcem evde can sıkıntısından patlamaktan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gelicek listesi: (kitli) Aket-Atum(+1) Blood_Smell Die_Human Mavi Mayhem Mosquito Platon Kumadam WhiteDagger ozkolous Mendoza(+1) taz _______________________ Toplam 14 kişi beyler. Paintball için kontenjan doldu =) Bundan sonra gelicek kisiler paintball'da bizi izleyebilirler belkide tam olarak kesin olmayan paintball sonrası mudanya rakı balık keyfinede katılabilirler. Paintball takımları 7-7 'ye bölünücektir. Salı günü takımları çıkarıcagım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tabi bu arada bana ulaşmak isteyenler; said: Mayhem alo hattı: 0555 561 56 07 Mayhem msn hattı: [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 takımları dengeli ayarlayalım. mesela ben ilk defa paintball oynuyorum. =) msn'e girmiyorum. salı'ya sınavım var pek uğraşamıorum msn ile. tel. için pm atın burda vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 geç mi kaldık? gelmek istiyodum ama 8v8 olsun buluruz birini daha[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sanırım rezervasyon sorunu var ondan dolayı olmuyor 7vs7 olcakmış izlemeye gel ama sonrasında belki rakı balık muhabbeti falan...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Listeden 2 Kisi gelmiyor. Bonus isterse gelebilir 13 kisi oluyoruz. 1 Kisilik daha bos yer var.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Selamlar, Çarşamba akşamı hanım ve oğlum da geliyorlar. Hatta hanım evde ki dede yadigarınıda alalım, orada cephanen biterse onla devam edersin dedi. Saat 18:00'da hangi paintball alanında olacağız. Birde bizimkiler için seyir imkanı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Var hocam, fastfood tarzı biryer var =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şş ben de ilk defa oynuyorum adam gibi bi takıma koyun beni :) bi de yüzümüzü koruyacağımız bir şey var mı gözümüze gelirse? bi de ayakkabı? kendi ayakkabımızı mı getircez? son soru o gün kaç para harcanır tahmini? sonra parasız kalmayalım yollarda :) balık yemeye gitçez mi mudanyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar