phyton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 selamlar. Iron bow ve Iron crossbow hangi yaratıklardan Çıkıyor?? [Bu mesaj phyton tarafından 01 Ağustos 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cz golemden ıron bow duser lamıa ve turevlerından de ıron cross duser bıldığim bu kdr ayrıca abyss kırdırınca da gelıor[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lamiadan iron x lamiros ve lamentationlardan ib düşer[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sansın varsa yeni char actıında bile ib ile baslarsın :D yane demek istediim dusurenler ironx = lamia + lamitros İron bow = lamentation + cz golem bi kez crimson wing den dusmustu ib baska goremedim sans işi bence belli bi yaratık yok[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 DM den cıkardık 2 gün önce[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
phyton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dusurenler ironx = lamia + lamitros bu yaratıkar Eslant'ta bulunuyor değilmi? henüz 41. lvl dayım CZ gitmek istemiyorum eslantta öldürsem herhalde çıkma ihtimali vardır değilmi?
ExactitudE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadaşım ben geçen gün abis kırdırdım ve ıron bow cıktı. 93 a.p. +1 cok hos bi yay yahu :D. Neyse şansın yaver giderse abis kırdırp bulabilirsin :)[signature][hline]Asla nezaketi zayıflıkla karıştırma... LVL:4x Assasin Race: El Morad Nick: ExactitudE Clan: ::CHAOS::
Öne çıkan mesajlar