Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet bugün kendi çapımda bir server açtım sıkıldım scp test ediyordum fln tamam neyse ama .tele komutu çalışmıyor fizzle oluyor uyuz oldums :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hit 0 olabilir daha once ölmuş olabilirsin invul durumda iken vs bunun gibi bunların tersini dene olmazsa char sil yeni ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hmm sanırım hits denmiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 .GM :)[hline]Gönüllü DJ FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ta kendisi .. GM :)[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walkyre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 flags'ın 0000004(5 veya 6) iken de aynı sorunu yaşayabilirsin. frozen olmamaya dikkat et. flags 0 yaz öyle dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar