Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya millet şimdi bu telekom kesin satıldımı? satıldıysa şöle bi duyum aldım: zaten bedavaya gitmiş ayrıca asgari ücrete dönücekmiş çalışanları. eğer böyle olursa memur maaşı weren ve türkiyenin en çok kar eden kurumu olan telekom asgeri ücretle işçi çalıştırırsa bunu satın alanlar nasıl bir para kırar? :-o bu telekomu bedavaya satmak aptallık deilmidir? normalde memur 800 ve üzeri para alıyor yane en azından çalıştığım yerde öle. asgari ücret 355 milyon neredeyse kişi başı 500 milyon bi kar war? biz enayimiyiz? [signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... [Bu mesaj Grzly tarafından 01 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Emin Çölaşan kendini yırttı ama işlerine gelmeyince duymuyolar. acaba ne gibi biçıakr uğrna böyle bir şey yapıldı...[signature][hline] "İkimize Birden Yükleniyorlar! Ama Sen Ağlama..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 maaş kesintisine gidileceğini zannetmiyorum . Çok büyük olay olur eğer öyle olursa[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne maaş kesintisinden bahsediyosunuz.. Sözleşmeli çalışanların bazıları çıkarılacak ama maaş azaltımı diye bişi olmayacak. Hatta yer yer bazı mevkilerin maaşlarıda artacak.. ben böyle biliyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 800 milyon yerine 300 milyon verirlerse millet işi bırakır böylece kâr da edemezler ;)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 300 milyon aylıkpara için çalışıcak o kadar çok insan varki türkiyede. yinede öle asgari ücrete dönme gerçekten olay çıkartır.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şten çıkartmak öyle kolay bir iş değil yani bir sürü tazminat vs vs verilmesi lazım. Nerden biliyorum derseniz TEDAŞ özelleştirmesinde bir kısımda biz almıştık ve en büyük sorun bu tazminatlar konusuydu. Maaş düşürmek de pek uygulanamaz çünkü bir sürü sendika vs vs gibi şey sizi bu yola gitmekten caydırır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Telekom yanlış hatırlamıyorsam 6milyar 550milyon dolara satıldı ama Tansu Çillerin telekomu 40 milyar dolara satmak istediğini ve ucuz diye karşı çıkıldığını hatırlayınca insanın küfür edesi geliyor...[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar