Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda ay tutulması

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

ya ben istanbulda oturmuyorum 2-3 kere gitmisimdir ama gercekten bi istanbul asigiyim. muhtesem bi sehir. istanbulla ilgili cok guzel bi goruntu buldum ve paylasayim dedim (arattim ama bulamadım insallah daha once acılmamıstir) burdan bakabilirisiniz[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bende pek anlamamıstım ay tutulmasını. sadece o güzellik beni mest etti.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 03 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ondan önce ben korkuttum.. monitöre karşı yüzüme korkunç bir şekil verdim ve aniden "ceee bee öğeeee" diye bağırarak çıktım...
sanırm site dersini almıştır böyle kötü şakalarla insanları korkutmak ne kadar kötüymüş.. bir daha yapmazlar artık..

bu arada si,tenin günahını almışım yok böyle korkutmacalı şeyler hakkaten de süper bir şey yapmışlar..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi acındırmak gibi bi derdim yok ama sizin de zayıf bir kalbiniz olduğu zaman ve önceden bööle zilyonca moronla uğraşmak zorunda kaldığınız zaman anlıyorsunuz derdimi

özür dilerim crocodile senden ön yargım için, ama neyin ne olacağına güvenemezsin asla :)[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bir kez ayağa fırladım, ilk bu olayı öğrendiğim animasyonda..
sonra ofiste bir kız arkadaşa linkini yollamıştım. Keşke yollamaz olaydım keşke. cidden çok pişman oldum sonra. bide kendimizi affettirmek için ısmarladığımız biralarda cabası :)[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
hoşmuş.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...