Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dün bilgisayarımı aldım swg yi yükledim ve oyuna yeniden başladım (barc speederımı 1 saatte nası patlattım hala anlamış diilim) uzaya çıktım geri inemedim.... neyse geri dönmek güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Gwindon, 28 Temmuz 2005 11:15 tarihinde demiş ki: barc speederımı 1 saatte nası patlattım hala anlamış diilim ahaha tebrikler.. neise hosgeldin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] [Bu mesaj nuwanda tarafından 28 Temmuz 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 euhueh o da güzel :) Neyse şu an kafeden 56k ile eziyet çekiyorum (Olduğum yerde adsl yok ama ağustos'un ortasında gelecekmiş.Kafeci almayacağım diyiyor gerçi :) ) Gelecek ay dönüyorum bende :) Necrosis grubu aranır :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ve ona internet cafe diyolar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nolmuş.eskiden kablo bile yoktu.internet diyoduk 56k ya yine.dsl geldi diye adınımı değiştiricekler :P bu barc speederı ben hala almadım.alıp satıcam herhalde direk ben onu patlatırım yoksa heh.2mil falan ediyormuş sanırım.briadaki fiyatını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 patlasın önemli değil. tamir kitleri var... [Bu mesaj khas tarafından 30 Temmuz 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kite gerek var mi:D[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahah 2 günde lvl 49 dan 80 e çıktım ilk başta girdiğim gruplardakiler daha 69 bugün gördüm :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.brawler m.tk m.doctor -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 garaja gidip orda repair edin oluyor kitler 200k falan newbiesen cok pahali gelirparan falan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hmm birz konu disinda olcak ama su repair olayi ile ilgili.. speederlar fln patlayinca disabled olmuo mu, ve bildigim kadariyla o disabled item i repair edemiorz kit lazim.. yanlis biliosm lutfn duzeltin bu gune kdr o kdr para bosa mi gitti??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sadece barc speeder için repair kitleri var.Şu anda garagelarda bir bug var ve kit olmadan repair edebiliyorsun barcları.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yaa konuyu coook saptiriorm ama kusura bakmayın bunun icin de yeni konu acmiim dedim.. bug diince aklıma geldi de, yaklasık 1 haftadır oldugum zaman ne wound oluo ne de battle fatigue.. walla gelende buglar hakkında soylenip duran bi insanım ama bu buglar icin soe ye tesekkur edesim gelio, bu buglar faydalı resmen :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 *battle fatigue oyundan kaldirildi *woundlar ise cok zor isliyor anca ölüp clone olursan register olmadigin yerde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok yaw ne newbiesi(bitek yeni şeylere hala pek alışabilmiş deilim) ne para zorluğu 3m param war sadece 500k ya satiyolar deli oldum mumi nin yapmasini bekliyorum ve sonunda glow olabildim (2 gün içinde 7 araç patlatabilen heralde bitek ben warim lol)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.brawler m.sw m.cm -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Gwindon, 31 Temmuz 2005 09:57 tarihinde demiş ki: ahah 2 günde lvl 49 dan 80 e çıktım ilk başta girdiğim gruplardakiler daha 69 bugün gördüm :) nası yaptın hoca onu banada anlatsana heh. lvl21 im rifflemanim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar