Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk sitemiz[amator olarak]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bahtsızsın abi yonlendir.com çökmüş :)
edik: ok geldi bakıyorum[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoş olmuş ama biraz fazla amatör (dizayn konusunda) haberleri arttırıp mynet varsayılan tema dışında bir şey kullansanız daha iyi olur
edik: hatalar var arada: shalke, ailton(GS!)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KucukHusamettin, 31 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
hoş olmuş ama biraz fazla amatör (dizayn konusunda) haberleri arttırıp mynet varsayılan tema dışında bir şey kullansanız daha iyi olur
edik: hatalar var arada: shalke, ailton(GS!)

mynette olmayan temayı nasıl koyucakki?[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
1. Yöntem : (Eğer varsa) varsayılan tema yerine başka bir tema seçecek (ki arkadaşta bunu söylemiş zaten.)

2. Yöntem : Kendi şablonunu yaratıp siteyi onunla hazırlayarak siteye upload edecek ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 01 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
1. Yöntem : (Eğer varsa) varsayılan tema yerine başka bir tema seçecek (ki arkadaşta bunu söylemiş zaten.)

2. Yöntem : Kendi şablonunu yaratıp siteyi onunla hazırlayarak siteye upload edecek ...

2. yöntem olmuyo galiba[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...