hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 buyrun buradan eleştirilerinizi mutlaka beklioyurz lütfen yorum yazın[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bahtsızsın abi yonlendir.com çökmüş :) edik: ok geldi bakıyorum[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoş olmuş ama biraz fazla amatör (dizayn konusunda) haberleri arttırıp mynet varsayılan tema dışında bir şey kullansanız daha iyi olur edik: hatalar var arada: shalke, ailton(GS!)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aa pardon ya en kısa zamanda onları duzelticez[filezilla bilen arkkadslardan yardım istioz][signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hellspe güzel kardeşim, bedava host verek onca yer varken... gel ben sana reklamsız bedava host açtırayım.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hellspe hazır temp. ile nereye kadar. özgün dizayn lazım. :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hazır temp olsa yine iyi, mynet templatesi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 http://pijaje.fateback.com ilk göz ağrım :-) konu açılmışken koyayım dedim..[signature][hline]http://www.turktekno.net [Bu mesaj KoLCu tarafından 01 Ağustos 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: KucukHusamettin, 31 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki: hoş olmuş ama biraz fazla amatör (dizayn konusunda) haberleri arttırıp mynet varsayılan tema dışında bir şey kullansanız daha iyi olur edik: hatalar var arada: shalke, ailton(GS!) mynette olmayan temayı nasıl koyucakki?[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1. Yöntem : (Eğer varsa) varsayılan tema yerine başka bir tema seçecek (ki arkadaşta bunu söylemiş zaten.) 2. Yöntem : Kendi şablonunu yaratıp siteyi onunla hazırlayarak siteye upload edecek ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İçerik olarak güzel fakat sheref haklı bi sürü bedava host var (sheref bana bi tane ayarlasana [: )[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 size özgün bir tasarım olsaydı çok iyi olurdu.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zopik, 01 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: 1. Yöntem : (Eğer varsa) varsayılan tema yerine başka bir tema seçecek (ki arkadaşta bunu söylemiş zaten.) 2. Yöntem : Kendi şablonunu yaratıp siteyi onunla hazırlayarak siteye upload edecek ... 2. yöntem olmuyo galiba[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar