amarcord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Benim bilgisayar programlarında pek bilgim yok. Fakat evde kurduğum sphere serverımın her türlü problemlerini sizin forumlarınızı okuyarak ve scp lerinizi kullanarak harika bir hale getirdim şimdi ise tek eksik olarak clientimin arka planına kotmak istediğim resmi nasıl koyarım veya clienti istediğim gibi şekli nasıl verebilirim... Cevabınızı bekliyorum. Sizden bugune kadar cok yardım aldım inşallah bu konuyada bir cözüm önerirsiniz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ben michelangelo isimli programı kullanıyorum...İmport secenegine tıklayarak verdata.mul dosyasını secıyorsun ordan degıstırmek ıstedıgın resme tek tıklayarak block numarasını secıyorsun sonra bı resım duzenleyıp masa ustune uzantısı bmp olarak kaydedıyorsun daha sonra michelangelo ısımlı programı calıstıryorsun gump's ısımlı klasore sag tıklıyarak menu acıyorsun ordan load from bmp secenegını secıyorsun acılan pencerede senden block numarası ıstıyecektır daha once aldıgın block numarasını buraya yazıyorsun sonra dosyayı yanı koymak ıstedıgın resmı secıyorsun uzantı bmp olan dosyayı....daha sonra programda bulunan export to verdata secenegıne tıklıyorsun sonra verdata'yı secıp dosyayı yukluyorsun...dıkkat etmen gereken tek sey verdata.mul dosyasının kullanılıor olmaması..Spheresvr.exe yada client bu dosyayı kullanıyor yanı verdata'yı patchlemeden once kapatman gerek onun yerıne bence verdata.mul dosyasını masa ustune kaydet onun uzerınde calıs ısın bıttıgınde uo klasorune atarsın....Bu sekılde clıentı degıstırebılırsın ama block numaralarını duzgun almalısın kolay gelsın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 nerden çekebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 www.dbsource.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Arkadaslar ben kendi serverim icin bi client editledim hex ile simdi o clientin ico nunu degistirmek istiyorum kendi hazirladigim ico ile nasıl degistircem bildiginiz bir program varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 peki paperdollun arka planındaki resmi flm değiştircez dielim onun block numberı kactır bilen var mı ? ha bi de login ekranınn ??[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 arkaplan 1416 da oburunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Npc, 30 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki: arkaplan 1416 da oburunu bilmiyorum yok 1416 die bişi[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya dbsource da aradım ama bulamadım şunun tam adresini .exe adresini bana verebilirmisiniz pls...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 http://www.dbsource.net/sphereutilities.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 dediğin michelangelo programını çektim fakat hata verio acmıyor. .dll dosyası eksik diyor anlamadım neden oluyor eger farklı bir program daha varsa yazarsan sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ben programı çektim kurdum çalışıyor ama dedigin gibi yaptım yeni bmp yi flnda yukledim export yaptım clienti calistirinca hala eski arkaplanı gosteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya bende o işi hallettim programı fln çalıştırdım ama arka plan için gereken block u bulamadım paperdoll penceresini de düzgün bi resim bulamadıım için deiştiremedim ben bu block numaralarının neye ait olduunu nerden bulcam?[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: gremlin483, 03 July 2003 11:10 tarihinde demiş ki: ya bende o işi hallettim programı fln çalıştırdım ama arka plan için gereken block u bulamadım paperdoll penceresini de düzgün bi resim bulamadıım için deiştiremedim ben bu block numaralarının neye ait olduunu nerden bulcam?[hline] ..........My Info.......... paperdoll penceresinin numarası kactı ? MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| [hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar