Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client arka planı nasıl değiştirilir.

amarcord

Öne çıkan mesajlar

Benim bilgisayar programlarında pek bilgim yok. Fakat evde kurduğum sphere serverımın her türlü problemlerini sizin forumlarınızı okuyarak ve scp lerinizi kullanarak harika bir hale getirdim şimdi ise tek eksik olarak clientimin arka planına kotmak istediğim resmi nasıl koyarım veya clienti istediğim gibi şekli nasıl verebilirim... Cevabınızı bekliyorum. Sizden bugune kadar cok yardım aldım inşallah bu konuyada bir cözüm önerirsiniz.
Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben michelangelo isimli programı kullanıyorum...İmport secenegine tıklayarak verdata.mul dosyasını secıyorsun ordan degıstırmek ıstedıgın resme tek tıklayarak block numarasını secıyorsun sonra bı resım duzenleyıp masa ustune uzantısı bmp olarak kaydedıyorsun daha sonra michelangelo ısımlı programı calıstıryorsun gump's ısımlı klasore sag tıklıyarak menu acıyorsun ordan load from bmp secenegını secıyorsun acılan pencerede senden block numarası ıstıyecektır daha once aldıgın block numarasını buraya yazıyorsun sonra dosyayı yanı koymak ıstedıgın resmı secıyorsun uzantı bmp olan dosyayı....daha sonra programda bulunan export to verdata secenegıne tıklıyorsun sonra verdata'yı secıp dosyayı yukluyorsun...dıkkat etmen gereken tek sey verdata.mul dosyasının kullanılıor olmaması..Spheresvr.exe yada client bu dosyayı kullanıyor yanı verdata'yı patchlemeden once kapatman gerek onun yerıne bence verdata.mul dosyasını masa ustune kaydet onun uzerınde calıs ısın bıttıgınde uo klasorune atarsın....Bu sekılde clıentı degıstırebılırsın ama block numaralarını duzgun almalısın kolay gelsın.....
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende o işi hallettim programı fln çalıştırdım ama arka plan için gereken block u bulamadım paperdoll penceresini de düzgün bi resim bulamadıım için deiştiremedim ben bu block numaralarının neye ait olduunu nerden bulcam?[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
gremlin483, 03 July 2003 11:10 tarihinde demiş ki:
ya bende o işi hallettim programı fln çalıştırdım ama arka plan için gereken block u bulamadım paperdoll penceresini de düzgün bi resim bulamadıım için deiştiremedim ben bu block numaralarının neye ait olduunu nerden bulcam?[hline]
..........My Info..........

paperdoll penceresinin numarası kactı ?
MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

[hline]ICQ: 4435695
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...