Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 geçmiş olsun ne oluyor ankara 3. bölgeydi bu kadar sallanmamasılazım ....[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ay tuhaf falansa bişeler olucak demektir q:. yok yok bişe olmaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2 depremide hissedemedim. İlkini eşim uyandırıp deprem oluyor galiba dedi ama dünkünü ikimizde fark etmedik. Büyük bir deprem yerine böyle ufak ufak atsın enerjisini. Geçmiş olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi istanbul u etkilicek diye korkuyorum bide biliyosunuz 17 ağustosa da yaklaşıyoruz hep o civarlarda oluo buyuk depremler.KORKMA olum erkek adam korkarmı.Hayır korkuyorum anneciğim..Korma diyorum.Ama elimde değil napıyım.korkma korkmuyorum ulen korkunca ne olucak . aferin.Ama korkuyorum.. siz bana aldırmayın:)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zegna, 01 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: var abi bende bisey hissetmiyorum hic bisi Saki dendir. İlk depremi baya bi hissettim. Deprem sirasinda 14. kattaydim ve catur catur sallandi bina.[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bunu hissetmedim ben.5in altını hissetmiyorum demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Moonchild, 01 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 01 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: var abi bende bisey hissetmiyorum hic bisi İlk depremi baya bi hissettim. Deprem sirasinda 14. kattaydim ve catur catur sallandi bina. sen uzun boylu oldugundan daha cok hissetmissindir leylegim benim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar