diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şu an tüm duyguları istersem red ederim istemessem red etmem senin gibi bakarım hayata.Bu tamamen beynini kontrol edebilme düşüncelerini yönlendirebilme ile alakalı.Şu an ben istesem sadece duygularla yaşarım.Ama sadece istemiorum yanlış düşünüosunuz. Othranx o andorid hala kafamı kurcalıo eğer boş kafalı demek istediysen bana acaip bozdun kırdın ve üzdün beni.Bana daha tanımadan bilmeden anlamadan böyle bir lafı dememeliydin.Hayattaki tek dayanağıma küfür ettin sen benim. Ve bunu diyerek tarihe geçeceksin söz veriyorum.Einstein ın Yunan hocası gibi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu da bir sözdür ister kabul et ister etme kabul edende olur kabul etmeyende.Sen kabul etmiosun ne mutlu sana[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bişey merak ediyorum sen kaç yaşındasın?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 17[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iyi o zaman bende 13 yaşımda garip garip şeyler söylüyordum erkeksi giyiniyordum sonra tamamen değiştim sana değişirsin dememe gerek yok buda senin görüşün =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 olm Hele bi gel 30 una sonra de ne diceksen :) bune yaw daha yolun başında isyankar olmuşsun huee..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben 13 yaşında değilim ama normalde hazırlık okumasam üniversitedeydim şu an.Ve hiçbir kuvvet benim fikirlerimi görüşlerimi hedefimi değiştiremez mrk etmeyin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam işte görecelilik o demek zaten isteyen kabul eder, isteyen etmez. ayrıca daha 17 isen ohooo, neler neler gelicek başına :) 4 yıl sonra tekrar aç bu topiği diyorum sana sadece.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Düzelir düzelir...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tuğrul GÜNER bu ismi unutmayın o zaman madem bunları söylüosunuz.5-6 sene sonra heryerde duyunca şaşırmayın.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eheh daha mütevazı olmayı bile bilmiyosun, dünyanın en büyük buluşunu yapsan kaç yazar..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 her şeye düz mantık yaklaş...insanların iki ana temel ihtiyacı vardır.mutlu kılan ihtiyaçlar. 1-Seksüel ihtiyaç. 2-Duygusal İhtiyaç. sakın arkadaşlar bana duygusal benim için önce gelir falan yazmasın çünkü zaten bunun sırası yok.bunun düz mantığıysa şöyle.. 1-şeviştikten sonra yada masturbasyondan sonra sigara içen insanlarımız sigara ister veya ne bilim duygusal müzik dinler.. Neden?çünkü seksüel ihtiyaç giderilmiştir ve beden bizi duygusal ihtiyacımızı yönlendirmeye götürür.seksüel ihtiyacımızı nasıl sevişerek gideriyosak duygusal ihtiyacımızıda duygusallaşarak gideriyoruz. 2-duygusal ihtiyaçtan giderildikten sonra artık hayat boş gelir. canın hiç bişi yapmak istemez.. demek istediğimi anladınız.diablo arkadaşımızda biraz daha düşünsün.diablo sen sevişmeye aşka doğa ya ve doğada gelişen olaylara karşı gelirsen mutlu olamassın.daha yaşın erken 1 sene cok sey degistiriyo.17 yasındayken yani bi sene önce çok ciddiyim bende çok aykırı bi insandım ama baktımki yaşam güzel kollarına bırakmak lazım kendimizi.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sir, 01 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki: eheh daha mütevazı olmayı bile bilmiyosun, dünyanın en büyük buluşunu yapsan kaç yazar.. demek öyle dünyanın en büyük buluşunu yapsan kaç yazar 1.Bilim ilerler 2.İnsanlar gelişir 3.Daha çok şeyler bilinir 4.Seviye artar Ben kendimi övmüyorum ama demek istediğim şey ben hayatım kendime değil insanlara adadığımdır.Kendimi düşünmüyorum insanları bilimi düşünüyorum.Bilimin - insanlığın ilerlemesi için elimden ne geliorsa onun 2 katını yapacağım. Sir burda ben sen - ailen - amcan kuzenin sevgilin arkadaşın neyin varsa kimin varsa onlar için çalışmaya hazırım diyorum.Onları kurtarmaya seni kurtarmaya çalışacağım.Çok fazla bilinmeyen var çok fazla dış tehdit var.sizin için çalışacağımı hayatımı feda edeceğimi söylüyorum sen bana mütevazi ol dünyanın en büyük buluşunu yapsan kaç yazar diyosun ne biçim nankörlük bu.Hayatımı adıorum sen ve tüm insanlar için.Senin bana dediğine bak ayıptır.seninle daha fazla muhattab olmak istemiorum.Nankör[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ayrıca ben buluşçu değilim teorik-fizikçiyim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 senin gibi birkaç kişi yüzünden bu sevdadan vazgeçecek değilim.Ben sizi düşünüyorum, siz kendinizi düşünüyosunuz.Hayatımda beni düşünen kimse olmadı.neyse detaya girmeyeceğim ama tüm insanları kendilerinden daha fazla düşünüyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hehe ne kadar güzeldir ki daha destekleyen 1 kişi bile çıkmadı.Bunun böyle olacağını az çok kestiriyodum ama gene 1-2 kişi destekler diye düşünmüştüm.Napalım canınız saolsun. Herşey için teşekkür ederim.Sohbetiniz için - aşağılamalarınız için (android) - eleştirileriniz için.Herşey için teşekkürler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: diablotg, 01 Ağustos 2005 11:28 tarihinde demiş ki: hehe ne kadar güzeldir ki daha destekleyen 1 kişi bile çıkmadı.Bunun böyle olacağını az çok kestiriyodum ama gene 1-2 kişi destekler diye düşünmüştüm.Napalım canınız saolsun. Herşey için teşekkür ederim.Sohbetiniz için - aşağılamalarınız için (android) - eleştirileriniz için.Herşey için teşekkürler terbiyeni takın..birincisi bi insana milletin ortaasında nankör diyerek bağırılmaz...özel mesaj diye bişey yapmışlar.adam kendi görüşünü bildirmiş sadece.ve kimse seni desteklemek zorundada diil.kimsede seni aşalamadı...fizikçiyim diye çok zeki sanma kendini...dünyada fizikten çok daha önemli işlerde var..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dostum yaptığın şey övülmesi gereken bişey belki.Ben de överim ama desteklemem.Çünkü ben hayatta egoist olunması gerektiğine inanırım (abartmadan).Hayat sizin için yapılmıştır.Onun zevkini sonuna kadar çıkartacaksınız.Çalışıcaksın tabi, ama zevk ve eğlence bu gençlik yıllarından sonra daha fazla yer kaplamalı Hayat denen yüzde tablosunda. [signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" [Bu mesaj KahnX tarafından 01 Ağustos 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KahnX tarafından 01 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 birincisi: biz kurtarılmaya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz, herkes kendini kurtarsa, herkes yapmak istediği işi en iyi şekilde yapsa yeter. ikincisi: ben yaptığın genellemelere karşı çıkıyorum, sana nasıl yaşaman gerektiğini dikte edecek değilim, elbette ki istediğin gibi yaşayacaksın, ancak daha çok gençsin ve daha önünde çok yol var katetmen gereken. hepimizin var. üçüncüsü: önce iyi ve bütün bir insan ol, kendini iyi tanı, bütün duygularınla, içgüdülerinle ve biliminle uyum içinde ol, tam armoniyi bi yakala, ondan sonra bizi kurtarmak için yola çıkarsın, bizi duygudan yoksun birisi kurtaramaz. dördüncüsü: seni aşağıladığım tek bir post bile göremezsin, mütevazı olmak bir erdemdir, "bu ismi yakında duyacaksınız" büyük bir laftır, üstelik egoistçe ve kendini beğenmiş bir üslupta yazılmıştır, kusura bakma. düşüncelerine katılmadığımı belirttim ve bazı genellemeleri çok üstün körü yaptığını açıkladım. bu tarz eleştirileri hazmedemeyeceksen zaten neden buraya topic açtın? hakkaten söylediklerinin arkasındaysan uzun uzun tartışırız burda işte gördüğün gibi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Xan, 01 Ağustos 2005 11:37 tarihinde demiş ki: terbiyeni takın..birincisi bi insana milletin ortaasında nankör diyerek bağırılmaz...özel mesaj diye bişey yapmışlar.adam kendi görüşünü bildirmiş sadece.ve kimse seni desteklemek zorundada diil.kimsede seni aşalamadı...fizikçiyim diye çok zeki sanma kendini...dünyada fizikten çok daha önemli işlerde var.. 1.Önce tüm mesajları oku.Ne istediğimi neler düşlediğimi yazdım.Hepinizi sizden çok düşündüğümü yazdım adam bana bunlar yapsan kaç yazar dedi ondan nankör dedim.Ayrıca bağırmadım normal söyledim.Ayrıca Adam beni Android diyerek aşağılamış oldu ve buraya bilip bilmeden mesajları atmayın lütfen rica ediyorum.Terbiyemi takınıp takınmamam seni ilgilendirmez kendi işine bak sen.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sizin gibi insanlara içini döken - derdini anlatan da kabahat.Ama olsun herşey için teşekkürler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sir ben sana ne zaman beni aşağıladın dedim.Sana ben bişey demiorum ama başka birisi aşağılamaya çalıştı.Kendini bilmezin teki ama sen değilsin.Xan da değil başka biri.Ayrıca Büyük bir Adam olucam diyorum ve mütevazi davranmıorum çünkü olmak istiyorum ve canla başla çalışmaya hazırım. Son olarak:sizi duygusuz biri kurtaramaz öyle mi , Bekle ve Gör...[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 belki de kurtarılmayı haketmiyoruzdur..bizleri kurtarmaya yola çıkıyosun ve baksana bütün gücümüzle saldırıyoruz sana! daha bunlara içerliyosan, ilerde ne adamlar, ne köstekler, ne engelci, baskıcı, çıkarcı tipler çıkıcak karşına, hayatından bezersin. o yüzden adım adım yürü, önce kendini kurtar, kendi merakını tatmin et. büyük büyük adımlar atma, kendini büyük sorumlulukların altına bi çırpıda sokma.. bu arada babam profesör, ve ben de fizik okuyorum laf aramızda :) duygudan yoksun biri tarafından kurtarılmayı reddederim ayrıca ben. beni sanat kurtarıcak arkadaşım, ışık hızıyla giden bi araca binmektense, evde oturup gitar çalmayı yeğlerim![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne dıyım ınsallah olursun amaclarımı anneme babama arkadaslarıma soyledıgımde herkes bana gulmustu ınanmamıstı..O yuzden benden boyle tanıdıgım kımseye soylemedım..Fakat yazdım buraya gecenlerde..Nese sen amaclarını gerceklestırmek ıcın calıs..Belkı sans senınle olur....[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sir yok kardeş ışık hızıyla giden gitar yapsak olurmu :) neyse ben 7-8 saat yokum ama özleden bana msn ini yollasana Sir konuşruz uzun uzun burda zor oluo teşekkürler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar