Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Çok mutluyum o_O

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

msn i ni neymiş =P hehe ii uykular sana..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 01 Ağustos 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
ahahah süperimm, mutluyum, sarhoşummm, deliyimmmm :D sanıırm aradığım kızı buldummm. Eğerr oda olur ders ki şu an öyle gösteriyorrrrr, bu iş olucakkkkk. Kız metalciii, mmorpgg hastasııı, wow uo oynnaaamışş çok tatlııı birii yaa aşık oldummmm off offff inşallah olurrr şu votkayı bitirip yatıroummmm çok mutluyummmmmmmmm ağlıycammmm neehueuehe :D

böle kızlar tanıorum hiçbiriylede çıkmadım hasta ederler adamı ksn[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

benimki de gotik olsun. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Assamite o değil de , Althea mı ne öyle bi kız var ona bak sen. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...