Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya arkadaşlar ben bazı yerleri gz likten çıkarmak istiyorum nasıl yapıcam bilen var sa söyleyebilir mi bi de bazı yerleri Nasıl Anti magic yapabiliriz?
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 .region.guarded 0 yazarsan guard zone u kapatabılırsın.[signature][hline]
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu yolla yaparsan sphere ı kapatıp acınca tekrar eski haline döner.. spheremap.scp ye gir.. gz den cıkartmak ıstedıgın alanı bul. fllags larda oynama yap.. ornegin gz den cıkartmak ıcın ordaki sayıdan 4000 çıkar... ornek : 4400 yazıyosa 400 yap
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Chernobel, 31 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: bu yolla yaparsan sphere ı kapatıp acınca tekrar eski haline döner.. spheremap.scp ye gir.. gz den cıkartmak ıstedıgın alanı bul. fllags larda oynama yap.. ornegin gz den cıkartmak ıcın ordaki sayıdan 4000 çıkar... ornek : 4400 yazıyosa 400 yap Arkaşın dediğine Ek Olarak: Nebula Scplerini Kullanıyosan maps.scp dosyasında boşuna arama[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Nbl scp lerini kullanıyorum da niye aramıyım bu arada arkadaşlar account silmeyi nasıl yapıcam hani acc lere reset atılır ya nasıl atıcam!!!
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 spheremap.scp arama map.scp yi ara demek istemiş.. account silmek için sphereaccounts klasorune gir.. sphereacct.scp ve sphereaccu.scp dısındakileri sil.. ve sonra sphereaccu.scp ye gir içindekilerin hepsini sil
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya onu yaptım hepsini sildim daha sonra server a save attım accounts klasörüne baktım yeni acc listesi çıkmış içinde bütün acc ler duruyo plevelleri sıfır sadece....ben acc silmek istiyorum
Öne çıkan mesajlar