Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Programlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
phpbb hem destek konusunda hemde güncellik konusunda birebir. şu an en meşur cvssi olan phpnuke bile forum olarak phpbb kullanıyor. neye benzediğini merak ediyorsan benim siteme gir daniska.org.. :) amma reklam yaptım[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
grafik olark evet phpbb cok guzeldir.frontpage le mesela super temalar yaratabilirsin.
sistemsel olarak da yabb bence.iyi derecede php bilerek den faydalı ve zevkli sistemler yaratırsın :)[signature][hline]icqmsnGvZ
Mesaj tarihi:
notepad ile modifiye edilip kodlanabilen bir forum=>phpbb, daha ne ister ki insan (tabi ileri düzey mod -mesela grafik modlaması- için gui li bi program lazım)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bence phpbb şart değil. phpbb'in bazı bölümleri karışık mesela ana kodları ile oynamak istediğinizde zorlanabilirsiniz. sistemin tamamını iyi anlamak lazım fakat birkaç şey ekleyecekseniz rahat olabilir. fakat ben sevmiyorum php, vBulletin,invision gibi şeyleride deneyebilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
minibb var. paticikten de sade. hiçbi olayı yok =) dilediğin gibi oyna üstünde.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
minibb benim de hoşuma gitti. kurum demo olsun diye.. çok sade. hem biraz html ve php bilgin varsa istediğin gibi bir forum çıkarabilirsin minibbden.[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
ya madem forurm konusu buldum bir iki soruda ben sorayım , üzerimda süper bi gaz var :) asp.netle basic bi forum yazmayı planlıyorum . phpbb nin ilk zamanlarındaki gibi bişey :) bana biraz logic'i ile ilgili fikir verebilmeniz mümkünmü acaba :) akıl akıldan üstündür derler :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 01 Ağustos 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
ya madem forurm konusu buldum bir iki soruda ben sorayım , üzerimda süper bi gaz var :) asp.netle basic bi forum yazmayı planlıyorum . phpbb nin ilk zamanlarındaki gibi bişey :) bana biraz logic'i ile ilgili fikir verebilmeniz mümkünmü acaba :) akıl akıldan üstündür derler :)

eylülde asp.net2 çıkıcak bence biraz bekle onunla uğraş[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
eylül de okul , ders falan derken pek vakit ayırmama şimdi yapmam laızm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...