sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Vallahi yarın bütün testlerin alayını olucam daha çnceden röntken falan çekildi vs. yarında işte fonksiyon ve alerji testlerini oluyorum Röntgende sigara çıkmadı acaba solunum fonksiyon testinde çıkarmı? çıkıyormu ? test yaptırmış olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çıkmaması lazım, bende çıkmamıştı diye hatırlıyorum ama doktor sorabilir sigara içiyomusun diye[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bnm bildiim kadaryla çıkıooo haberin olsun!! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çıkabilir benim bir arkadasıma aynı testlerde cıkmıştı.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çıksa ne olcak?kendin git soyle hatta 2 senedir içiyorum de bıraz kızarlar biraz zaman sora sigara paranıda onlar verir.öğrenmeleri faydalı oluyor[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 31 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sigara içip içmediğin çıkıyo o testte ama doktorla gidip konuşursan ailene söylemez ben öle yapmıştım açıkçası haala da haberleri yok[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kesin cevap yom yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çıkıyosada ne çıkıyo abiler nikotinmi çıkıyo pasif içici aktif içicimi çıkıyo? şu tarihten beri sigara içiyomu çıkıyo ne çıkıyo?? yokmu bilen ıhh mıh değil yokmu şu teste girmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şu tarihten beri sigara içiyor diye sonuç çıkması mantıklı mı sence?[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya 1 yılı aşkin sigara iciyosan ve içine cekiyosan solunum testinde oksijen miktari fazla olacagindan doktor supelenip sorabilir.ne kadar az oksijen geri donerse (bol CO2) alet ona gore akcigerlerin su kadar yuzde kapasiteyle calisiyo falan pişman bişiler cikartiyor. ben bi kere girdim %130 cikti ama o zmn sigara icmiyodum ehheh[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Benim solunum testimde ki 7 senedir sigara içiyorum (oha be ilk defa telaffuz ettim YEDİ SENE) test sonucu %94 çıktı ve tabi direk sigara içip içmediğimi sordu. Sigara içtiğimi söyledim çünkü bu çok önemli. Yani eğer sigara içmiyorsam ciğerlerime ne oldu da bu kapasite azalması oldu? Doktor uğraşıp durur, birsürü yanlış sonuca varır falan. Onun için yukarıda da dendiği gibi, sen doktora sigara içtiğini söyle, ama istediğin buysa ailene söylemesin. Bu arada ben spor yaptığım ve beslenmeme dikkat ettiğim için sonuç 7 yıla göre çok iyi bir sonuç, yani sen bir iki yıldır içiyorsan testte belli bile olmaz deme, bünyeye göre değişior.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar