Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akciğer (Solunum) Fonksiyon testi olan ?

sdc_paris

Öne çıkan mesajlar

çıksa ne olcak?kendin git soyle hatta 2 senedir içiyorum de bıraz kızarlar biraz zaman sora sigara paranıda onlar verir.öğrenmeleri faydalı oluyor[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 31 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içip içmediğin çıkıyo o testte ama doktorla gidip konuşursan ailene söylemez ben öle yapmıştım açıkçası haala da haberleri yok[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

ya 1 yılı aşkin sigara iciyosan ve içine cekiyosan solunum testinde oksijen miktari fazla olacagindan doktor supelenip sorabilir.ne kadar az oksijen geri donerse (bol CO2) alet ona gore akcigerlerin su kadar yuzde kapasiteyle calisiyo falan pişman bişiler cikartiyor.

ben bi kere girdim %130 cikti ama o zmn sigara icmiyodum ehheh[signature][hline]´´dUAlİSt´´
Sosyal ağlarda paylaş

Benim solunum testimde ki 7 senedir sigara içiyorum (oha be ilk defa telaffuz ettim YEDİ SENE) test sonucu %94 çıktı ve tabi direk sigara içip içmediğimi sordu. Sigara içtiğimi söyledim çünkü bu çok önemli. Yani eğer sigara içmiyorsam ciğerlerime ne oldu da bu kapasite azalması oldu? Doktor uğraşıp durur, birsürü yanlış sonuca varır falan. Onun için yukarıda da dendiği gibi, sen doktora sigara içtiğini söyle, ama istediğin buysa ailene söylemesin.
Bu arada ben spor yaptığım ve beslenmeme dikkat ettiğim için sonuç 7 yıla göre çok iyi bir sonuç, yani sen bir iki yıldır içiyorsan testte belli bile olmaz deme, bünyeye göre değişior.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...