Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Cons, 07 Temmuz 2005 02:56 tarihinde demiş ki: iyide o adamları siz ciddimi sanıyorsunuz ? Bilmiyolar/bilmemezlikten geliyorlar abisi gerçekleri...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahaha gült(guild) den olması önemli değil :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moksuzomer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ''BAŞARIYA GİDEN YOL DUVARLARIN ARKASINDA SAKLIYSA .. ELLERİM KIRILANA KADAR VURUR VE BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN DÜŞÜNMEDEN SALDIRIRIM...'' abi bunlar kendini biraz fazla kaptırmıs galiba uo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aşmışbunlar aşmış.... Rp böle olur işte Lordum.. muhahahaha işallah aynı serverda oynmak gibi bi hata yapmamışımdırt bu Rp cilerele yoksa kaldıraram ... bu güazel lafları =)[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cptKnight Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gült, qsi, lordum demeyin ahuazuhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cok sevdim bunları keşke uo yu bırakmamış olsaydım bunlar için oynardım :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bide çıplak takılıolarmış ya:: Düşünün bi sürüyle gelen çoplak bir bilemene gülti Millet te arkalarında lortum die dolanıo puhah[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eglencelı bı guıld sanırım =) acaba nası oynuolar merak eddım sırf o oyunu orenmek ıcın o server a bakabılırm yanıı[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İşte bu yüzden ultima'yı bıraktım (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yahu arakdaşlar adamlar dalgasına yapıo abi ciddimi sanıosunuz siz?[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu ciddi değil belki ama bunun gibi niceleri var (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 niye bu kadar yüklenilmiş anlamadim dogrusu[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi duyuma göre bu gült'e girmrk için çok iyi yağ satarım bal satarım,3 kere A 3 Kere B ALFABE ve bilimum otantik ve bi okadar organik oyunları bilmek gerekiyormus e cıbıl cıbıl nereye kadar demi :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesbond Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende nebulacıyım ama şunu Solemeden Duramayacagım ADamların Tartıstıkları konuları baq yaa ne bu 2 yasınbdakı cocuklar ınga ınga dıye aglar ya ıstedıklerı olmayınca bu da aynen ole bırsey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 " VE LÜTFEN AMA LÜTFEN BİZİM NE KADAR SEVİYELİ VE AKILLI İNSANLAR OLDUGUMUZU UNUTMAYIN " muahahhahahaha niahahahhahaha zuahhahahaha Bu ne ya gülmekten ölecem afsfsaasfasffassfafsa :D[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar