DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gözler var: annedir Gözler var: bebeklerinde yanan iki damla ışıkla nefret ve kinden ibaret. Gözler var: muhabbet. Gözler var: buğdayları güneşli bir harman manzarası gibi bakıyorlar. Ve sonra ikidee bir ve sonra yine o göz: inatla ve ısrarla bakan ve yarılmış kaşı ve pınarından sızmakta kan. Nazım Hikmet' in Memleketimde İnsan Manzaraları adlı kitabından alıntıdır. Beni çok etkilemişti. Bugün biraz karalama defterini inceledim. Nazım Usta' dan pek fazla (Yada hiç) birşey yazılmadığını görüp yazmak istedim.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en sevdiğim eseridir memleketimden insan manzaraları. çok içtendir, çok doğaldır, çok etkileyicidir. en sevdiğim kısmı haydarpaşa garında rakı içen adam kısmıdır ancak çok uzun, şu an koyamam onu buraya, belki daha sonra.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar