turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaşlar ben bu kullanıcının dayısım. Bu "spell of fire blast" ı bulamıyorum. Satın almaya kalksam çok pahalı. Biri bana "Killing Barons" kesmen lazım dedi. Keseyim de nerede bulurum onu. Bilen varsa bi zaamet cevap versin. [email protected][signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 killing barons diye bi yaratık yok ama baron var onları da bulman zor deil biraz dolasman yeterli... ve onlardan 35 spell kagıdı cok zor duser.. antares en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hanguah,harunga vs lerde de du$uyor dıye bılıyorum ben.hatta mykoda cardinallerde de du$uyor ılgınc baya hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 haunga..harungta vs den düşüyor.barondanda düşebiliyor ama çok az bi ihtimal. haungalardan çıkma olasılığı daha fazla biz 200 taneden fazla kestik bişi çıkmadı.başka bi gün yoldan geçerken yoolu kapamış bi haungayı kestik '' ice blast ''çıktı...çok zor walla çıkması birazda şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 walla kuzemine char actım civciv yaptım . aldım raiba da baronlarda lvl kastırdım. lvl 27 olduğu saniye kestiğim ilk barondan glacier blast çıktı. sonra başka bi gün başka bir akrabayı aldım char actırdım raibada baron kestim ona da lvl 19 larda idi sanırım kestim fire blast çıktı. şimdi yeni bi akraba arıyorum :D ona da lvl kastırıyım.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arama butonuna basıp; Blast 35 kelimelerini yazarsan yeterince sonuç çıkıyor.10küsür tane.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 blast için o kadarsaat uğraşamam arkadaş 900 tane kesti 1 tane düşürdü şans birazda bende en az 100 tane kesmşimdir çıkmadı valla uğraşılmıyo kes kes adamın canı sıkılıyo[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben 3 tane baron kestim fire blast düştü para lazımdı gittim burning skeletonlara onlardanda 5 tane kestim dex 9 earring düştü :D 45 milyona sattım dex 9 bu konularda biraz şanslıyım :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Alım satımlarınızı Pazar Alanı bölümünde gerçekleştiriniz. Bu yazının içeriği tarafımdan silinmiştir. "Lonely" [Bu mesaj Lonely tarafından 31 Temmuz 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende saatlerce baron ve haunga kestim yok cıkmıyor..bu harungalar tam o larak nerdeydı onlarıda bı kesıyım:D bide bu dex9 u dusurdugun mahluk nerde tam olarak?[signature][hline]Faşo aga:Ula nooli la? Feyzo:Bu suyun esansı eksik ağam.. Foşa aga:Ulan seni.. Feyzo:kovdinmi ağam? Faşo aga:Kovmirem ulaa kovmiremm.. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Burning Skeleton'lar Abyss'de 11. ve 12. katta. Çıkmak için tek anahtar yeterli.[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 01 Ağustos 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar