dalyan001 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 audioslave bileniniz varsa out of exile die bi albüm varmış tvde gördüm.Be yourself diye şarkılarına klip çekmişler.Bu albümü netten çekebileceğim bi adres biliyormusunuz? Ey paticik halkı bu audioslave hayranına yardım edin!
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla paticikte yasak böyle şeyler ama sana bulabilceğin bi site ismi verim bol terazili bol öküzlü bir forum var www.forumtr.com oraya gir orada müzik bölümünde %100 vardır yoksa adam değilim heh[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Areste var bı kac tane ...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 be yourself adlı şarkıyı tavsiye ederim! albümdeki en iyi şarkı bence.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 p2p en güzel şey :) ayrıca böyle bi topik var mıydı bana mı öyle geliyo?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Öne çıkan mesajlar