Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Arkadaşlar eger aranizda artura ya da ayvaliga gelecekler varsa tatilde görüsebiliriz. Tatile gittigim için artik daha az internet mesaisi yapacagim zira kafenin saati 2,500,000 dolayisiyla bütçe sarsmadan ufak ufak takilacagim. Ara sira mesaj fln cevaplayacagim. 39128293 nolu icqdan ulasirsaniz arturda ya da civarinda olanlarla bulusabiliri.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oha iki buçuk milyonmu yuh be neyse ordan radyoya çıkma imkanınız varmı peki ? neco amcayla yayın yapsanız diycemde neyse şimdi liste yoktur dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Abi internet kafe tekel oldugu için herifler hayvan gibi para aliyorlar. Ben burda tatilde milleti bombalamalarla ve envai cesit muhabbetle dagitmaya gidiyorum. Hadi artik eyvallah.. Cikiyorum sincik. Burdan yayin yapamam ne mp3 var ne baglanti. Zaten babamda burda degil. :) Neyse kaçtim ben.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 heh ben gitmedim tatilde net kafeye walla neyse iyi tatiller[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar